1. black friday
  2. Tefal Pro Express Protect GV9220

Tefal Pro Express Protect GV9220 Black Friday deal

5/5

Tefal Pro Express Protect GV9220 nodig? Check snel of je deze Tefal Pro Express Protect GV9220 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Tefal Pro Express Protect GV9220.

Specificaties Tefal Pro Express Protect GV9220

Merk

Tefal

Fabrikantcode

GV9220

Omschrijving van de Tefal Pro Express Protect GV9220

Met de Tefal Pro Express Protect GV9220 strijk je moeiteloos en snel al je kleding weg. Dankzij de indrukwekkende stoomdruk van 7,5 bar en een continue stoomafgifte van 135 gram per minuut, is geen berg wasgoed te groot voor deze stoomgenerator. Zelfs de meest hardnekkige kreukels in stugge spijkerbroeken verdwijnen als sneeuw voor de zon met de krachtige stoomstoot van 550 gram per minuut. Het afneembare waterreservoir maakt het bijvullen tijdens het strijken een fluitje van een cent, zonder dat je de stoomgenerator naar de kraan hoeft te slepen. En als je even een pauze wilt nemen om een stapel wasgoed te vouwen, schakelt de stoomgenerator automatisch uit. Geen gedoe meer met aan- en uitzetten, de Tefal Pro Express Protect GV9220 neemt het werk uit handen. Maar de veelzijdigheid van dit apparaat houdt daar niet op. Met de verticaal stomen functie kun je zelfs je favoriete jurk nog even snel kreukvrij maken voor je avondje uit. Hang het kledingstuk simpelweg op een hanger en blaas stoom op de stof. Zo ziet je outfit er altijd perfect gestreken uit. Met de Tefal Pro Express Protect GV9220 is strijken een fluitje van een cent, zelfs een kind kan de was doen.

Pluspunten
  • Met een stoomdruk van 7,5 bar ga je moeiteloos door die berg wasgoed heen. Je kunt de stoomgenerator gemakkelijk bijvullen tijdens gebruik, zodat je de taak niet hoeft te onderbreken. De stoomgenerator schakelt automatisch uit wanneer je hem even niet gebruikt.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om handmatig voorkeuren aan te geven vanwege de automatische instellingen. Let op: een stoomgenerator past niet op een gewone strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Tefal Pro Express Protect GV9220

Om te bekijken of je de Tefal Pro Express Protect GV9220 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Tefal Pro Express Protect GV9220 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.