Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank XL Black Friday deal

5/5

Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank XL nodig? Check snel of je deze Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank XL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank XL.

Specificaties Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank XL

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

72592

Omschrijving van de Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank XL

Met de Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank haal je de perfecte set in huis om je berg wasgoed efficiënt weg te strijken. Deze strijkplank vormt namelijk een stevige basis voor de stoomgenerator, waardoor je moeiteloos door je stapel kleding heen kunt strijken. De stoomgenerator heeft een indrukwekkende stoomafgifte van 135 gram per minuut en een krachtige stoomdruk van 7,5 bar. Hiermee kun je niet alleen snel strijken, maar ook zelfs de meest hardnekkige kreukels uit je kleding verwijderen. De Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank is niet alleen praktisch in gebruik, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Het waterreservoir van de stoomgenerator is gemakkelijk bij te vullen tijdens het strijken, zodat je niet steeds naar de kraan hoeft te lopen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken als je vergeet de stoomgenerator uit te zetten na het strijken, want deze schakelt zichzelf automatisch uit. Met deze set kun je dus niet alleen efficiënt strijken, maar ook met een gerust hart het huis verlaten zonder je zorgen te maken over het energieverbruik. Kortom, met de Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank heb je alles wat je nodig hebt om je wasgoed moeiteloos en professioneel te strijken.

Pluspunten
  • Met deze strijkplank heb je een solide basis voor een stoomgenerator voor in huis. Met een stoomdruk van 7,5 bar ben je snel klaar met die berg wasgoed. Je kunt de stoomgenerator gemakkelijk bijvullen tijdens gebruik, zodat je de klus niet hoeft te onderbreken.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om handmatig voorkeuren aan te geven vanwege de automatische instellingen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank XL

Om te bekijken of je de Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank XL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank XL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals