1. Tefal Pro Express Ultimate II GV9721

Tefal Pro Express Ultimate II GV9721 Black Friday deal

5/5

Tefal Pro Express Ultimate II GV9721 nodig? Check snel of je deze Tefal Pro Express Ultimate II GV9721 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Tefal Pro Express Ultimate II GV9721.

Specificaties Tefal Pro Express Ultimate II GV9721

Merk

Tefal

Fabrikantcode

GV9721

Omschrijving van de Tefal Pro Express Ultimate II GV9721

Met de krachtige Tefal Pro Express Ultimate II GV9721 kun je moeiteloos al je wasgoed wegwerken. Deze stoomgenerator maakt gebruik van de nieuwe hoge boiler-technologie, waardoor hij een indrukwekkende stoomdruk van 7,9 bar en een continue stoomproductie van 170 gram per minuut heeft. Hierdoor kun je zelfs de meest hardnekkige kreukels met slechts één strijkbeweging uit je kledingstukken verwijderen. Deze stoomgenerator is voorzien van een handig handvat waarmee je gemakkelijk kunt schakelen tussen verschillende stoomstanden. Kies de delicate stand voor het strijken van dunne stoffen en zet hem op de hoogste stand voor een perfect kreukvrije spijkerbroek. Daarnaast kun je deze stoomgenerator ook verticaal gebruiken, waardoor je eenvoudig gordijnen en hangende kleding kunt stomen. Het is echter belangrijk om te weten dat een stoomgenerator niet op een reguliere strijkplank past. Daarom heb je een strijkplank nodig die speciaal geschikt is voor het gebruik van een stoomgenerator. Met de Tefal Pro Express Ultimate II GV9721 wordt strijken een fluitje van een cent. Dankzij de krachtige stoomdruk en de vele handige functies kun je moeiteloos al je kledingstukken perfect glad strijken.

Pluspunten
  • Met een stoomdruk van 7,9 bar ga je moeiteloos door die berg wasgoed. Met een stoomstoot van 600 gram per minuut maak je snel komaf met hardnekkige kreukels. Je kunt de stoomgenerator ook gebruiken om gordijnen of hangende kleding verticaal te stomen.

Minpunten
  • Je moet de keuzemogelijkheden voor de temperatuur- en stoominstelling handmatig selecteren, dit gebeurt niet automatisch. Let op: een stoomgenerator past niet op een normaal strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Tefal Pro Express Ultimate II GV9721

Om te bekijken of je de Tefal Pro Express Ultimate II GV9721 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Tefal Pro Express Ultimate II GV9721 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals