Tefal Pro Express Vision GV9812 Black Friday deal

5/5

Tefal Pro Express Vision GV9812 nodig? Check snel of je deze Tefal Pro Express Vision GV9812 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Tefal Pro Express Vision GV9812.

Specificaties Tefal Pro Express Vision GV9812

Merk

Tefal

Fabrikantcode

GV9812

Omschrijving van de Tefal Pro Express Vision GV9812

Tijdens het strijken en stomen met de Tefal Pro Express Vision GV9812 kun je elke kreukel goed zien, dankzij de ingebouwde led-verlichting. Zodra je het apparaat horizontaal op de strijkplank plaatst, gaat het lampje in de punt van het strijkijzer automatisch aan. Hierdoor kun je zelfs in een schemerige kamer moeiteloos alle stoffen gladstrijken en stomen. Deze stoomgenerator biedt een continue stoomproductie van 180 gram per minuut en een krachtige stoomstoot van 700 gram per minuut voor de meest hardnekkige kreukels en dikke stoffen. Hiermee kun je bijvoorbeeld eenvoudig je colbert weer mooi gladstrijken. Daarnaast kun je het strijkijzer ook verticaal gebruiken, waardoor je gemakkelijk hangende kledingstukken en gordijnen kunt opfrissen. Met de druppelstopfunctie hoef je je geen zorgen te maken over waterdruppels die vlekken kunnen veroorzaken. De Tefal Pro Express Vision GV9812 is niet alleen zeer functioneel, maar ook stijlvol vormgegeven. Met zijn slanke en moderne ontwerp zal dit strijkijzer een echte eyecatcher zijn in je strijkkamer. Bovendien is het apparaat eenvoudig in gebruik en kun je de temperatuur en stoomkracht naar wens aanpassen. Met de Tefal Pro Express Vision GV9812 wordt strijken een moeiteloze en efficiënte klus, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 700 gram per minuut verwijdert hardnekkige kreukels snel. Je mist geen enkele kreukel dankzij de ingebouwde verlichting in de punt van het strijkijzer. Met een stoomdruk van 8,1 bar vlieg je door die grote stapel wasgoed heen.

Minpunten
  • Voor jouw strijkgoed dien je handmatig in te stellen welke temperatuur en stoomstand het meest geschikt zijn.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Tefal Pro Express Vision GV9812

Om te bekijken of je de Tefal Pro Express Vision GV9812 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Tefal Pro Express Vision GV9812 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals