1. black friday
  2. Tefal Pure POP DT2020

Tefal Pure POP DT2020 Black Friday deal

5/5

Tefal Pure POP DT2020 nodig? Check snel of je deze Tefal Pure POP DT2020 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Tefal Pure POP DT2020.

Specificaties Tefal Pure POP DT2020

Merk

Tefal

Fabrikantcode

DT2020

Omschrijving van de Tefal Pure POP DT2020

Met de Tefal Pure POP DT2020 fris je jouw kleding moeiteloos op, zelfs als je onderweg bent. Deze handige kledingstomer weegt slechts 700 gram en is binnen 15 seconden klaar voor gebruik. Zo kun je snel je favoriete jurk of overhemd stomen voordat je uit eten gaat. Dankzij het innovatieve omkeerbare opzetstuk kun je niet alleen pluisjes verwijderen, maar ook delicate stoffen zoals satijn stomen. Met een stoomproductie van 20 gram per minuut verdwijnen kreukels als sneeuw voor de zon. Maar dat is nog niet alles! De Tefal Pure POP DT2020 heeft ook een hygiënische functie. Door de hoge temperatuur van de stoom worden maar liefst 99,9% van de virussen en bacteriën gedood. Dus naast het gladstomen van je kleding, zorg je ook nog eens voor een frisse en schone garderobe. En als je de kledingstomer mee wilt nemen op reis, hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen. Hij wordt geleverd met een handige opbergtas, zodat je het apparaat veilig kunt opbergen en meenemen waar je maar wilt. Met de Tefal Pure POP DT2020 zorg je altijd voor perfect gestoomde en hygiënische kleding, waar je ook bent. Dus waar wacht je nog op? Haal deze handige kledingstomer vandaag nog in huis en geniet van frisse en kreukvrije kleding, altijd en overal!

Pluspunten
  • Dankzij het handzame formaat kun je de kledingstomer gemakkelijk meenemen tijdens het reizen. Binnen slechts 15 seconden is de handstomer klaar voor gebruik. Met het opzetstuk dat je kunt omdraaien, kun je pluis verwijderen en ook delicate stoffen stomen.

Minpunten
  • Het waterreservoir is vrij klein, met slechts 70 milliliter, dus je kunt niet achter elkaar een berg wasgoed stomen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Tefal Pure POP DT2020

Om te bekijken of je de Tefal Pure POP DT2020 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Tefal Pure POP DT2020 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.