1. Tefal Pure POP DT2022

Tefal Pure POP DT2022 Black Friday deal

5/5

Tefal Pure POP DT2022 nodig? Check snel of je deze Tefal Pure POP DT2022 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Tefal Pure POP DT2022.

Specificaties Tefal Pure POP DT2022

Merk

Tefal

Fabrikantcode

DT2022

Omschrijving van de Tefal Pure POP DT2022

Met de Tefal Pure POP DT2022 geef je jouw kleding een snelle en gemakkelijke opfrisbeurt, zelfs als je onderweg bent. Deze handige kledingstomer weegt slechts 700 gram en is binnen 15 seconden klaar voor gebruik. Zo kun je snel even je favoriete jurk of overhemd stomen voordat je uit eten gaat. Dankzij het handige omkeerbare opzetstuk kun je niet alleen pluisjes verwijderen, maar ook delicate stoffen zoals satijn stomen. Met een stoomproductie van 20 gram per minuut kun je eenvoudig kreukels verwijderen. Bovendien doodt de hoge temperatuur van de stoom tot wel 99,9% van de virussen en bacteriën, waardoor je kleding niet alleen fris, maar ook hygiënisch schoon wordt. Het handige van de Tefal Pure POP DT2022 is dat je hem ook gemakkelijk kunt meenemen op reis. Berg het apparaat eenvoudig op in de meegeleverde opbergtas en je kunt hem overal mee naartoe nemen. Zo heb je altijd een handige kledingstomer bij de hand, waar je ook bent. Met de Tefal Pure POP DT2022 kun je altijd genieten van frisse en kreukvrije kleding, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Dankzij het compacte formaat kun je de kledingstomer gemakkelijk meenemen op reis. De handstomer is al binnen 15 seconden klaar om te gebruiken. Met het omkeerbare opzetstuk kun je pluis verwijderen en zelfs delicate stoffen stomen.

Minpunten
  • Het waterreservoir is vrij klein met slechts 70 milliliter, dus je kunt niet achter elkaar een berg wasgoed stomen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Tefal Pure POP DT2022

Om te bekijken of je de Tefal Pure POP DT2022 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Tefal Pure POP DT2022 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals