1. Tefal Pure Tex DT9530

Tefal Pure Tex DT9530 Black Friday deal

5/5

Tefal Pure Tex DT9530 nodig? Check snel of je deze Tefal Pure Tex DT9530 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Tefal Pure Tex DT9530.

Specificaties Tefal Pure Tex DT9530

Merk

Tefal

Fabrikantcode

DT9530

Omschrijving van de Tefal Pure Tex DT9530

De Tefal Pure Tex DT9530 is een innovatieve 4-in-1 kledingstomer die jouw textiel niet alleen ontkreukt, maar ook een verfrissende touch geeft. Met deze handige kledingstomer verwijder je niet alleen stof en pluisjes, maar voorzie je jouw kledingstukken ook van een heerlijk geurtje. Dankzij de indrukwekkende stoomproductie van 30 gram per minuut zijn zelfs de meest hardnekkige kreukels binnen no-time verdwenen. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de speciale pads, die moeiteloos doordringen in de vezels van het textiel dat je stoomt. De Tefal Pure Tex DT9530 is de perfecte metgezel voor drukke ochtenden. Met een vermogen van maar liefst 1700 watt is deze kledingstomer al na slechts 25 seconden opwarmen klaar voor gebruik. Zo hoef je nooit meer kostbare tijd te verspillen aan het strijken van je kleding. En voor die ene hardnekkige kreukel of lastige boord van een overhemd, biedt de boost-stand uitkomst. Hiermee geniet je van een nog krachtigere stoomafgifte, waardoor zelfs de meest lastige kledingstukken moeiteloos gladgestreken worden. Kortom, met de Tefal Pure Tex DT9530 heb je een veelzijdige kledingstomer in handen die jouw textiel niet alleen kreukvrij maakt, maar ook een verfrissende touch geeft. Dankzij het snelle opwarmproces en de boost-stand.

Pluspunten
 • 1

  .

  Met behulp van de speciale pads kun je de handstomer gebruiken om niet alleen kreuken te verwijderen, maar ook om textiel weer fris te maken. 2

  .

  De handstomer is al binnen 25 seconden klaar voor gebruik. 3

  .

  Dankzij het ergonomische ontwerp is de handstomer licht van gewicht en gemakkelijk te gebruiken.

Minpunten
 • De zoolplaat is vrij klein, dus de handstomer kan je strijkijzer niet vervangen. Kledingstomers hebben een relatief lage stoomafgifte en kunnen daarom niet dienen als vervanging voor je strijkijzer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Tefal Pure Tex DT9530

Om te bekijken of je de Tefal Pure Tex DT9530 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Tefal Pure Tex DT9530 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals