Tefal SV8055 Anti-Calc Black Friday deal

5/5

Tefal SV8055 Anti-Calc nodig? Check snel of je deze Tefal SV8055 Anti-Calc voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Tefal SV8055 Anti-Calc.

Specificaties Tefal SV8055 Anti-Calc

Merk

Tefal

Fabrikantcode

SV8055

Omschrijving van de Tefal SV8055 Anti-Calc

Met de Tefal SV8055 Anti-Calc op je strijkplank wordt het strijken van een grote berg wasgoed een moeiteloze klus. Deze stoomgenerator is voorzien van een indrukwekkende stoomdruk van 6,5 bar, een krachtige stoomstoot van 459 gram per minuut en een vermogen van 2800 watt. Met deze fantastische eigenschappen kun je zelfs de meest stugge spijkerbroek moeiteloos kreukvrij maken. Wat deze stoomgenerator nog handiger maakt, is dat hij automatisch de temperatuur aanpast aan het textieltype. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het instellen van de stoomfuncties terwijl je aan het strijken bent. De Tefal SV8055 Anti-Calc is ook voorzien van een handige uitneembare kalkverzamelaar, die je eenvoudig af kunt spoelen onder de kraan. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van je stoomgenerator aanzienlijk wordt verlengd. Daarnaast biedt deze stoomgenerator ook de mogelijkheid om verticaal te stomen, waardoor je zelfs je lange jurk in een handomdraai glad kunt maken voor een avondje uit. Dankzij het vergrendelingssysteem kun je het strijkijzer veilig op het waterreservoir plaatsen, zodat je het gemakkelijk en veilig kunt verplaatsen van de strijkplank naar de kast. Met de Tefal SV8055 Anti-Calc wordt strijken een eenvoudige en efficiënte klus, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere.

Pluspunten
  • De instellingen voor temperatuur en stoom worden automatisch aangepast, zodat je moeiteloos verschillende soorten textiel kunt strijken. Met een stoomdruk van 6,5 bar maak je snel en efficiënt die grote berg wasgoed weg en de krachtige stoomstoot van 459 gram per minuut verwijdert zelfs de hardnekkigste kreukels. Zelfs de punt van de strijkzool wordt voorzien van stoom, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden.

Minpunten
  • Een stoomgenerator past niet op een gewone strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Tefal SV8055 Anti-Calc

Om te bekijken of je de Tefal SV8055 Anti-Calc tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Tefal SV8055 Anti-Calc wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals