Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696 Black Friday deal

5/5

Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696 nodig? Check snel of je deze Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696.

Specificaties Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696

Merk

Tefal

Fabrikantcode

FV5696

Omschrijving van de Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696

De Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696 is een krachtig stoomstrijkijzer dat je kleding in een handomdraai glad strijkt. Met een vermogen van 3000 watt warmt het strijkijzer snel op en verwijdert het moeiteloos de meest hardnekkige kreukels. Dankzij de hoge continue stoomproductie van 50 gram per minuut en een krachtige stoomstoot van 270 gram per minuut, is geen kreukel te groot voor dit strijkijzer. Bovendien is het ook mogelijk om verticaal te stomen, zodat je snel je outfit kunt bijwerken zonder het te hoeven strijken. Dit stoomstrijkijzer is voorzien van een krasbestendige strijkzool met optimale stoomverspreiding. Hierdoor glijd je moeiteloos over alle soorten kledingstukken en wordt de stoom gelijkmatig verdeeld. Daarnaast beschikt het ook over een handig antikalksysteem, waardoor het onderhoud van het strijkijzer een fluitje van een cent is. Je hoeft je geen zorgen te maken over druppels op je kleding, want de anti-druppelfunctie voorkomt watervlekken, zelfs bij het strijken op lage temperaturen. En als je het strijkijzer even niet gebruikt, schakelt het automatisch over naar stand-by modus, wat energiebesparend is. Kortom, de Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696 is een betrouwbaar stoomstrijkijzer dat al je strijkwerk moeiteloos aankan. Met.

Pluspunten
  • Met een constante stoomproductie van 50 gram per minuut vlieg je door de stapel wasgoed. De stoomstoot van 270 gram per minuut maakt snel korte metten met hardnekkige kreukels. Kalk kan eenvoudig uit het apparaat worden verwijderd door het reinigingsprogramma te activeren.

Minpunten
  • Tijdens het gebruik hoef je het waterreservoir niet bij te vullen, waardoor je de strijkklus tijdelijk moet onderbreken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696

Om te bekijken of je de Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals