1. Tefal Ultimate Pure FV9845

Tefal Ultimate Pure FV9845 Black Friday deal

5/5

Tefal Ultimate Pure FV9845 nodig? Check snel of je deze Tefal Ultimate Pure FV9845 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Tefal Ultimate Pure FV9845.

Specificaties Tefal Ultimate Pure FV9845

Merk

Tefal

Fabrikantcode

FV9845

Omschrijving van de Tefal Ultimate Pure FV9845

De Tefal Ultimate Pure FV9845 is een revolutionair stoomstrijkijzer dat zorgt voor een vlekkeloze strijkervaring. Dankzij de pure stoomtechnologie worden kalkvlekken op je kleding effectief tegengegaan. De innovatieve Micro-Calc filtertechnologie filtert kalk uit het water, waardoor je kleding altijd schoon en vlekkeloos blijft tijdens het strijken. Met deze krachtige stoomkracht geniet je jarenlang van optimale prestaties. Met een vermogen van 3200 watt is het strijkijzer in no-time opgewarmd en klaar voor gebruik. De constante stoomafgifte van maar liefst 60 gram per minuut zorgt ervoor dat je kleding moeiteloos gladgestreken wordt. Zelfs de meest hardnekkige kreukels worden gemakkelijk verwijderd dankzij de extra krachtige stoomstoot van 260 gram per minuut. Zo loop je altijd weer piekfijn gekleed. De Durilium AirGlide Autoclean strijkzool is speciaal ontworpen om moeiteloos over verschillende stoffen te glijden. Hierdoor kun je snel en efficiënt aan de slag gaan. Bovendien is de strijkzool zelfreinigend, waardoor je geen tijd hoeft te verspillen aan het schoonmaken ervan. Met de Tefal Ultimate Pure FV9845 wordt strijken een plezierige en probleemloze taak. Ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van dit hoogwaardige stoomstrijkijzer en geniet van perfect gestreken kleding.

Pluspunten
  • Kalk hecht zich aan de kalkverzamelaar, die je gemakkelijk onder de kraan afspoelt. De anti-druppelfunctie voorkomt dat waterdruppels vlekken maken op het wasgoed tijdens het strijken. Het snoer is langer dan 2,5 meter, zodat je veel bewegingsvrijheid hebt tijdens het strijken.

Minpunten
  • Tijdens het gebruik hoef je het waterreservoir niet bij te vullen, hiervoor moet je tijdelijk de strijkklus onderbreken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Tefal Ultimate Pure FV9845

Om te bekijken of je de Tefal Ultimate Pure FV9845 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Tefal Ultimate Pure FV9845 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals