1. Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 Stoomstrijkijzer

Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 Stoomstrijkijzer Black Friday deal

5/5

Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 Stoomstrijkijzer nodig? Check snel of je deze Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 Stoomstrijkijzer voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 Stoomstrijkijzer.

Specificaties Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 Stoomstrijkijzer

Merk

Tefal

Fabrikantcode

FV6832

Omschrijving van de Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 Stoomstrijkijzer

Met de Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 wordt strijken een fluitje van een cent. Dit stoomstrijkijzer maakt korte metten met zelfs de meest hardnekkige kreukels. Met een indrukwekkende stoomkracht van 50 gram per minuut verdwijnen kreukels moeiteloos. Maar ook voor de stugge stoffen, zoals spijkerbroeken, is dit strijkijzer de ideale keuze. Met een stoomstoot van maar liefst 260 gram per minuut worden zelfs de meest weerbarstige kreukels gladgestreken. Wat dit strijkijzer echt bijzonder maakt, is de handige ontkalkmethode. Zodra het strijkijzer aangeeft dat het tijd is om te ontkalken, hoef je alleen maar de kalkverzamelaar uit de achterkant van het strijkijzer te halen. Even afspoelen onder de kraan en het strijkijzer is weer klaar voor gebruik. Geen gedoe met ingewikkelde ontkalkingsprocedures, maar gewoon snel en gemakkelijk ontkalken. Zo blijft jouw strijkijzer in topconditie en geniet je van optimale prestaties. Met de Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 wordt strijken een plezierige en efficiënte taak. Zeg vaarwel tegen kreukels en verwelkom een perfect gladgestreken wasgoed!

Pluspunten
  • De stoomstoot van 260 gram per minuut verwijdert hardnekkige kreukels snel. Dit strijkijzer heeft geen automatische temperatuur- en stoominstellingen, je moet ze handmatig instellen. Kalk blijft aan de kalkverzamelaar plakken, die je gemakkelijk onder de kraan afspoelt.

Minpunten
  • Tijdens het gebruik dien je het waterresevoir niet bij te vullen, hiervoor moet je de strijkbeurt tijdelijk onderbreken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 Stoomstrijkijzer

Om te bekijken of je de Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 Stoomstrijkijzer tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 Stoomstrijkijzer wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals