Tefal Ultragliss Plus FV6810 Black Friday deal

5/5

Tefal Ultragliss Plus FV6810 nodig? Check snel of je deze Tefal Ultragliss Plus FV6810 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Tefal Ultragliss Plus FV6810.

Specificaties Tefal Ultragliss Plus FV6810

Merk

Tefal

Fabrikantcode

FV6810

Omschrijving van de Tefal Ultragliss Plus FV6810

De Tefal Ultragliss Plus FV6810 combineert krachtige stoomprestaties met een moeiteloos glijdende strijkzool voor langdurige resultaten. Met een indrukwekkend vermogen van 2800 watt is dit stoomstrijkijzer binnen no-time opgewarmd. De strategisch geplaatste stoomgaten zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de stoom. Dankzij de krachtige stoomstoot van maar liefst 250 gram per minuut kun je zelfs de meest hardnekkige kreuken en vouwen moeiteloos aanpakken. Bovendien is dit stoomstrijkijzer uitgerust met een handige verticale stoomfunctie, waarmee je zelfs je gordijnen kunt ontkreuken. De Durilium Airglide strijkzool glijdt soepel over al jouw kledingstukken, zonder krassen achter te laten. Dankzij de precisiepunt kun je zelfs de lastigste plekjes bereiken, zoals het stof rondom een knoop. Wil je bewust omgaan met energie? Schakel dan de eco-stand in voor een milieuvriendelijke kledingverzorging én lagere energiekosten. Met de Tefal Ultragliss Plus FV6810 haal je een krachtig en efficiënt stoomstrijkijzer in huis, dat garant staat voor langdurige prestaties en moeiteloos strijkgemak.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 250 gram per minuut verwijdert snel hardnekkige kreukels. Zet de eco-stand aan als je niet alle stoomkracht nodig hebt en minder stroom wilt verbruiken. Stoom bereikt zelfs de punt van de strijkzool, wat vooral handig is voor het strijken van overhemden.

Minpunten
  • Het waterreservoir van 270 ml is vrij klein, dus dit stoomstrijkijzer is niet geschikt voor grote hoeveelheden wasgoed. Tijdens het gebruik hoef je het waterreservoir niet bij te vullen, wat betekent dat je de strijkklus tijdelijk moet onderbreken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Tefal Ultragliss Plus FV6810

Om te bekijken of je de Tefal Ultragliss Plus FV6810 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Tefal Ultragliss Plus FV6810 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals