1. black friday
  2. TP-Link Tapo C200 3-Pack

TP-Link Tapo C200 3-Pack Black Friday deal

5/5

TP-Link Tapo C200 3-Pack nodig? Check snel of je deze TP-Link Tapo C200 3-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de TP-Link Tapo C200 3-Pack.

Specificaties TP-Link Tapo C200 3-Pack

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C200

Omschrijving van de TP-Link Tapo C200 3-Pack

Met de TP-Link Tapo C200 3-Pack haal je maar liefst 3 compacte IP-camera's in huis, waarmee je moeiteloos 3 hele ruimtes kunt bewaken. Deze camera's hebben een indrukwekkende functie, namelijk de mogelijkheid om omhoog en omlaag te bewegen. Met behulp van de handige app kun je de camera's zelf bedienen of je kunt ervoor kiezen om ze automatisch te laten bewegen door middel van bewegingsdetectie. Bovendien ontvang je een melding op je telefoon zodra de camera's beweging detecteren. Daarnaast is de TP-Link Tapo C200 3-Pack uitgerust met een ingebouwd alarm, wat betekent dat je direct indringers kunt afschrikken. Dankzij de full hd-beeldkwaliteit en het nachtzicht kun je dag en nacht direct scherp zien wie er in de kamer is geweest. Het is ook mogelijk om de beelden op te slaan op een SD-kaart, hoewel deze niet standaard wordt meegeleverd. Hierdoor is het niet nodig om een abonnement af te sluiten, wat je kosten bespaart.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand draaien, kantelen en zoomen

    .

    -> De camera kan van een afstand draaien, kantelen en inzoomen. Met het SD kaartslot sla je beelden direct op deze camera op. -> Je kunt beelden direct opslaan op deze camera met behulp van het SD kaartslot. Deze bewakingscamera heeft een ingebouwd alarm met geluid en licht. -> Deze bewakingscamera is uitgerust met een ingebouwd alarm dat geluid en licht produceert.

Minpunten
  • De camera kan op afstand draaien, kantelen en zoomen. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op in deze camera. Deze beveiligingscamera is voorzien van een ingebouwd alarm met geluid en licht.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de TP-Link Tapo C200 3-Pack

Om te bekijken of je de TP-Link Tapo C200 3-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de TP-Link Tapo C200 3-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.