1. TP-Link Tapo C200 4-Pack

TP-Link Tapo C200 4-Pack Black Friday deal

5/5

TP-Link Tapo C200 4-Pack nodig? Check snel of je deze TP-Link Tapo C200 4-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de TP-Link Tapo C200 4-Pack.

Specificaties TP-Link Tapo C200 4-Pack

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C200

Omschrijving van de TP-Link Tapo C200 4-Pack

Met dit TP-Link Tapo C200 4-pack haal je maar liefst 4 compacte IP camera's in huis die perfect zijn om 4 verschillende ruimtes te bewaken. Deze geavanceerde camera's hebben de mogelijkheid om omhoog en omlaag te bewegen, waardoor je een groter gezichtsveld hebt en geen enkel hoekje onopgemerkt blijft. Met behulp van de handige app kun je de camera's eenvoudig bedienen en zelfs instellen dat ze automatisch beweging detecteren. Als er beweging wordt gedetecteerd, ontvang je direct een melding op je telefoon, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt. Wat deze camera's nog unieker maakt, is het ingebouwde alarm. Met één druk op de knop kun je het alarm activeren en eventuele inbrekers direct afschrikken. Daarnaast levert de TP-Link Tapo C200 4-pack beelden van hoge kwaliteit in full HD, zodat je zowel overdag als 's nachts scherpe en gedetailleerde beelden kunt bekijken. Dankzij de ingebouwde nachtzichtfunctie hoef je je geen zorgen te maken over het missen van iets belangrijks, zelfs niet in het donker. Een ander voordeel van deze IP camera's is dat je de beelden kunt opslaan op een SD-kaart. Hoewel de SD-kaart niet standaard wordt meegeleverd, hoef je geen abonnement af te sluiten, omdat je op deze manier zelf controle hebt over je beelden. Met het TP-Link Tapo C200 4-pack haal je niet alleen een.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand roteren, kantelen en inzoomen. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op in deze camera. Deze bewakingscamera beschikt over een ingebouwd alarm met geluid en licht.

Minpunten
  • De camera kan op afstand roteren, kantelen en inzoomen. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden rechtstreeks op deze camera op. Deze beveiligingscamera beschikt over een ingebouwd alarm met geluid en licht.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de TP-Link Tapo C200 4-Pack

Om te bekijken of je de TP-Link Tapo C200 4-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de TP-Link Tapo C200 4-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals