1. black friday
  2. TP-Link Tapo C200 5-Pack

TP-Link Tapo C200 5-Pack Black Friday deal

5/5

TP-Link Tapo C200 5-Pack nodig? Check snel of je deze TP-Link Tapo C200 5-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de TP-Link Tapo C200 5-Pack.

Specificaties TP-Link Tapo C200 5-Pack

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C200

Omschrijving van de TP-Link Tapo C200 5-Pack

Met de TP-Link Tapo C200 5-pack haal je maar liefst 5 compacte IP-camera's in huis. Hiermee kun je gemakkelijk 5 verschillende ruimtes bewaken. Wat deze camera's zo bijzonder maakt, is dat ze omhoog en omlaag kunnen bewegen. Je kunt de camera's via de handige app bedienen, maar je kunt ze ook zo instellen dat ze automatisch beweging detecteren. Wanneer er beweging wordt gedetecteerd, ontvang je direct een melding op je telefoon. Bovendien kun je het ingebouwde alarm instellen om eventuele indringers direct af te schrikken. Met de full hd-beeldkwaliteit en het nachtzicht zie je dag en nacht haarscherp wie er zich in de kamer bevindt. Je kunt de beelden opslaan op een SD-kaart, hoewel deze niet standaard wordt meegeleverd. Hierdoor hoef je geen abonnement af te sluiten. Met dit TP-Link Tapo C200 5-pack hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van je huis of kantoor. Met 5 compacte IP-camera's kun je elke hoek van de ruimte in de gaten houden. Door de mogelijkheid om de camera's te laten bewegen, heb je een nog groter bereik en kun je verschillende hoeken in de ruimte bestrijken. Met de handige app kun je de camera's op afstand bedienen en zelfs instellen dat ze automatisch beweging detecteren. Op deze manier ben je altijd op de hoogte van wat er in je ruimtes gebeurt, waar je ook bent. Het ingebouwde alarm is een extra beve.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand draaien, kantelen en zoomen. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op deze camera op. Deze bewakingscamera heeft een ingebouwd alarm met geluid en licht.

Minpunten
  • De camera kan op afstand draaien, kantelen en zoomen. Met de geheugenkaartsleuf sla je beelden direct op deze camera op. Deze bewakingscamera is voorzien van een ingebouwd alarmsysteem met geluid en licht.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de TP-Link Tapo C200 5-Pack

Om te bekijken of je de TP-Link Tapo C200 5-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de TP-Link Tapo C200 5-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.