1. black friday
  2. TP-Link Tapo C200

TP-Link Tapo C200 Black Friday deal

5/5

TP-Link Tapo C200 nodig? Check snel of je deze TP-Link Tapo C200 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de TP-Link Tapo C200.

Specificaties TP-Link Tapo C200

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C200

Omschrijving van de TP-Link Tapo C200

De TP-Link Tapo C200 is een handige en compacte IP-camera die je kunt aansluiten op het stopcontact. Met deze camera kun je een hele kamer in de gaten houden. Het unieke aan deze camera is dat hij omhoog en omlaag kan bewegen, waardoor je hem met de bijbehorende app op verschillende punten in de kamer kunt richten. Zo ben je altijd verzekerd van een volledig overzicht. De TP-Link Tapo C200 is niet alleen een bewakingscamera, maar ook een effectief beveiligingsmiddel. Zodra de camera beweging detecteert, ontvang je direct een melding op je telefoon. Op deze manier zal niemand ongemerkt je huis kunnen binnendringen. Bovendien beschikt de camera over een ingebouwd alarm dat indringers afschrikt. Dankzij de Full HD-beeldkwaliteit en het nachtzicht kun je altijd helder zien wie er in de kamer is, zelfs in het donker. Daarnaast kun je de beelden opslaan op een SD-kaart (niet inbegrepen), zodat je geen abonnement hoeft af te sluiten. Wil je echter ook beelden in de cloud opslaan en gebruikmaken van extra functies zoals persoonsherkenning? Dan kun je ervoor kiezen om een vast bedrag per maand te betalen. Met de TP-Link Tapo C200 ben je verzekerd van optimale veiligheid en gemoedsrust.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand worden gedraaid, gekanteld en ingezoomd. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op deze camera op. Deze bewakingscamera beschikt over een ingebouwd alarm met geluid en licht.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-signaal nodig op de locatie waar je de camera installeert; met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. De SD-kaart om beelden op te slaan is niet standaard inbegrepen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de TP-Link Tapo C200

Om te bekijken of je de TP-Link Tapo C200 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de TP-Link Tapo C200 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.