TP-Link Tapo C200 Duo Pack Black Friday deal

5/5

TP-Link Tapo C200 Duo Pack nodig? Check snel of je deze TP-Link Tapo C200 Duo Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de TP-Link Tapo C200 Duo Pack.

Specificaties TP-Link Tapo C200 Duo Pack

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C200

Omschrijving van de TP-Link Tapo C200 Duo Pack

Met dit TP-Link Tapo C200 duo-pack haal je niet één, maar twee compacte IP camera's in huis. Hiermee kun je moeiteloos twee hele ruimtes in de gaten houden. Deze slimme camera's kunnen zowel omhoog als omlaag bewegen, zodat je altijd het perfecte zicht hebt. Met behulp van de handige app kun je de camera's besturen of ze zelf laten reageren op bewegingsdetectie. Als er beweging wordt gedetecteerd, ontvang je direct een melding op je telefoon. Wat deze camera's echt uniek maakt, is het ingebouwde alarm. Zodra er ongewenste indringers worden gedetecteerd, kun je het alarm activeren om ze direct af te schrikken. Daarnaast zorgt het full HD beeld en het nachtzicht ervoor dat je dag en nacht haarscherpe beelden kunt bekijken van wie er zich in de kamer bevindt. Je kunt deze beelden opslaan op een SD-kaart, hoewel deze niet standaard wordt meegeleverd. Hierdoor hoef je geen abonnement af te sluiten en heb je volledige controle over je opgeslagen beelden. Met het TP-Link Tapo C200 duo-pack hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je huis of kantoor. Deze krachtige en veelzijdige IP camera's bieden je een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing om je eigendommen te beschermen. Met hun slanke en compacte ontwerp passen ze perfect in elke omgeving. Waar wacht je nog op? Haal vandaag nog dit duo-pack in huis en geniet.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand draaien, kantelen en inzoomen. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden rechtstreeks op in deze camera. Deze beveiligingscamera beschikt over een ingebouwd alarm met geluid en licht.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-verbinding nodig op de locatie waar je de camera installeert, door een wifi-versterker te gebruiken creëer je een krachtig wifi-netwerk dichtbij je camera. De SD-kaart om beelden op te slaan wordt niet automatisch meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de TP-Link Tapo C200 Duo Pack

Om te bekijken of je de TP-Link Tapo C200 Duo Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de TP-Link Tapo C200 Duo Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals