1. TP-Link Tapo C225 2.5K Pan & Tilt

TP-Link Tapo C225 2.5K Pan & Tilt Black Friday deal

5/5

TP-Link Tapo C225 2.5K Pan & Tilt nodig? Check snel of je deze TP-Link Tapo C225 2.5K Pan & Tilt voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de TP-Link Tapo C225 2.5K Pan & Tilt.

Specificaties TP-Link Tapo C225 2.5K Pan & Tilt

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C225

Omschrijving van de TP-Link Tapo C225 2.5K Pan & Tilt

De TP-Link Tapo C225 is een innovatieve IP-camera die zorgt voor uitstekende beveiliging binnenshuis. Met zijn indrukwekkende 360-graden draaivermogen kan deze compacte camera elke hoek van de kamer bestrijken. Of het nu gaat om een onverwachte beweging of een verdachte activiteit buiten het directe zicht van de camera, je zult niets missen. Met de bewegingsdetectiefunctie krijg je direct een melding op je telefoon zodra er beweging wordt gedetecteerd. Je kunt zelfs een alarm instellen om indringers af te schrikken en je huis nog veiliger te maken. De 2,5K Full HD-beelden zijn haarscherp en kunnen eenvoudig worden bekeken via de bijbehorende app. Wil je later de beelden bekijken? Geen probleem! Plaats gewoon een SD-kaart in de beveiligingscamera of kies voor de betaalde cloudopslagoptie. Wat deze IP-camera echt onderscheidt, is de handige fysieke privacyknop. Met slechts een simpele schuifbeweging wordt de camera afgedekt, zodat je er zeker van kunt zijn dat niemand ongewenst meekijkt. Bescherm je privacy en geniet van gemoedsrust met de TP-Link Tapo C225 2,5K Pan & Tilt.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand draaien, kantelen en zoomen. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op deze camera op. Dankzij de privacyknop weet je zeker dat niemand ongewild meekijkt.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-signaal nodig op de plaats waar je de camera installeert

    .

    Met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera. De SD-kaart om beelden op te slaan wordt niet automatisch meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de TP-Link Tapo C225 2.5K Pan & Tilt

Om te bekijken of je de TP-Link Tapo C225 2.5K Pan & Tilt tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de TP-Link Tapo C225 2.5K Pan & Tilt wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals