1. black friday
 2. TP-Link Tapo C310 3-pack

TP-Link Tapo C310 3-pack Black Friday deal

5/5

TP-Link Tapo C310 3-pack nodig? Check snel of je deze TP-Link Tapo C310 3-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de TP-Link Tapo C310 3-pack.

Specificaties TP-Link Tapo C310 3-pack

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C310

Omschrijving van de TP-Link Tapo C310 3-pack

Met het TP-Link Tapo C310 3-pack heb je de mogelijkheid om de omgeving rondom je huis nauwlettend in de gaten te houden, en dat in ultra HD beeldkwaliteit. Deze IP camera's kunnen draadloos verbonden worden met je wifi netwerk, maar ook bedraad met een ethernet kabel voor een stabiele verbinding, zelfs als je wifi signaal niet ver genoeg reikt. Een extra geruststelling is dat deze camera beweging detecteert en je direct een melding in de app stuurt zodra de Tapo iets opmerkt. Zelfs 's nachts kan hij zijn werk doen dankzij het infrarood nachtzicht. De TP-Link Tapo C310 kan ook worden ingesteld om ongewenste bezoekers direct af te schrikken met een licht- en geluidssignaal. Dit kan een effectieve manier zijn om indringers af te schrikken en je huis veilig te houden. Maar wat als het gewoon de pakketbezorger is die voor de deur staat? Geen probleem! Dankzij de tweeweg audio functie kun je via de camera met de bezorger communiceren en hem vertellen waar hij het pakketje veilig kan neerzetten. Op deze manier hoef je niet eens naar de deur te lopen om je pakket in ontvangst te nemen. Met het TP-Link Tapo C310 3-pack ben je in staat om je huis en de omgeving op een efficiënte en betrouwbare manier te beveiligen. Met de talloze functies en mogelijkheden biedt deze camera een complete oplossing voor het monitoren en beschermen van je huis, zowel overdag als 's nach.

Pluspunten
 • 1

  .

  Met de SD-kaartsleuf sla je beelden rechtstreeks op deze camera op. 2

  .

  Deze beveiligingscamera is voorzien van een ingebouwd alarm met geluid en licht. 3

  .

  Bij duisternis biedt deze camera helder beeld tot op een afstand van 30 meter.

Minpunten
 • De SD-kaart voor het opslaan van beelden wordt niet automatisch meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de TP-Link Tapo C310 3-pack

Om te bekijken of je de TP-Link Tapo C310 3-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de TP-Link Tapo C310 3-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.