1. black friday
  2. TP-Link Tapo C310 4-pack

TP-Link Tapo C310 4-pack Black Friday deal

5/5

TP-Link Tapo C310 4-pack nodig? Check snel of je deze TP-Link Tapo C310 4-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de TP-Link Tapo C310 4-pack.

Specificaties TP-Link Tapo C310 4-pack

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C310

Omschrijving van de TP-Link Tapo C310 4-pack

Met het TP-Link Tapo C310 4-pack heb je de ultieme bewakingsoplossing voor de omgeving rondom je huis. Deze IP-camera's bieden een uitstekende ultra HD beeldkwaliteit, waardoor je geen enkel detail zult missen. Je kunt deze camera's eenvoudig draadloos aan je wifi-netwerk verbinden, maar ook via een ethernetkabel voor een stabiele verbinding, zelfs als je wifi-netwerk niet ver genoeg reikt. Een van de handige functies van deze camera's is de bewegingsdetectie. Zodra de Tapo iets detecteert, ontvang je direct een melding in de bijbehorende app. Zelfs 's nachts blijft deze camera zijn werk doen dankzij het infrarood nachtzicht. Daarnaast kun je de Tapo zo instellen dat hij ongewenst bezoek direct afschrikt met licht- en geluidssignalen. Dit zorgt voor extra gemoedsrust en beveiliging van je huis. Maar niet alleen voor het beveiligen van je huis is de TP-Link Tapo C310 4-pack ideaal. Dankzij de tweeweg audiofunctie kun je via de camera communiceren met bijvoorbeeld de pakketbezorger die voor de deur staat. Je kunt hem eenvoudig vertellen waar hij het pakketje veilig kan neerzetten, zelfs als je zelf niet thuis bent. Met deze complete set van vier camera's ben je dus altijd op de hoogte van wat er rondom je huis gebeurt en kun je snel actie ondernemen wanneer dat nodig is.

Pluspunten
  • Met de SD-kaartsleuf kunt u beelden direct op deze camera opslaan. Deze bewakingscamera is uitgerust met een ingebouwd alarm met geluid en licht. Bij duisternis heeft u helder beeld tot een afstand van 30 meter.

Minpunten
  • De SD-kaart om beelden op te slaan wordt niet automatisch meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de TP-Link Tapo C310 4-pack

Om te bekijken of je de TP-Link Tapo C310 4-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de TP-Link Tapo C310 4-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.