1. TP-Link Tapo C310 5-pack

TP-Link Tapo C310 5-pack Black Friday deal

5/5

TP-Link Tapo C310 5-pack nodig? Check snel of je deze TP-Link Tapo C310 5-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de TP-Link Tapo C310 5-pack.

Specificaties TP-Link Tapo C310 5-pack

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C310

Omschrijving van de TP-Link Tapo C310 5-pack

Met het TP-Link Tapo C310 5-pack hebt u de volledige controle over de omgeving rondom uw huis in adembenemende ultra HD beeldkwaliteit. Deze IP camera's kunnen draadloos worden verbonden met uw wifi netwerk of bedraad met een ethernetkabel. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een stabiele verbinding, zelfs als uw wifi netwerk niet ver genoeg reikt. Deze camera's zijn uitgerust met bewegingsdetectie, waardoor u direct een melding ontvangt in de bijbehorende app wanneer de Tapo iets waarneemt. Zelfs 's nachts hoeft u zich geen zorgen te maken, dankzij het infrarood nachtzicht van deze camera's. Naast het detecteren van beweging, kunt u de Tapo ook zo instellen dat hij ongewenste bezoekers direct afschrikt met een indrukwekkend licht- en geluidssignaal. Geen zorgen, als het gewoon de pakketbezorger is die op de stoep staat, kunt u hem via de camera dankzij tweeweg audio precies vertellen waar hij het pakketje veilig kan neerzetten. Met het TP-Link Tapo C310 5-pack bent u altijd op de hoogte van wat er rondom uw huis gebeurt en kunt u met een gerust hart de veiligheid van uw omgeving waarborgen.

Pluspunten
  • Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op deze camera op. Deze beveiligingscamera is uitgerust met een ingebouwd alarm met geluid en licht. In het donker heb je tot op een afstand van 30 meter helder beeld.

Minpunten
  • De SD-kaart voor het opslaan van beelden wordt niet automatisch bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de TP-Link Tapo C310 5-pack

Om te bekijken of je de TP-Link Tapo C310 5-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de TP-Link Tapo C310 5-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals