1. black friday
  2. TP-Link Tapo C310

TP-Link Tapo C310 Black Friday deal

5/5

TP-Link Tapo C310 nodig? Check snel of je deze TP-Link Tapo C310 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de TP-Link Tapo C310.

Specificaties TP-Link Tapo C310

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C310

Omschrijving van de TP-Link Tapo C310

De TP-Link Tapo C310 stelt je in staat om de omgeving rondom je huis in ultra HD beeldkwaliteit te bewaken. Je kunt deze IP-camera draadloos verbinden met je wifi-netwerk, maar ook via een ethernetkabel voor een stabiele verbinding, zelfs als je wifi-netwerk niet ver genoeg reikt. Naast het bieden van een betrouwbare verbinding, detecteert deze camera ook beweging. Zodra de Tapo iets detecteert, ontvang je een melding via de bijbehorende app. Dit geldt zelfs voor `s nachts, dankzij de ingebouwde infrarood nachtzichtfunctie. Maar de Tapo doet meer dan alleen beweging detecteren. Je kunt hem ook zo instellen dat hij ongewenst bezoek direct afschrikt met een licht- en geluidssignaal. Zo zorg je ervoor dat indringers meteen op de vlucht slaan. En als het gewoon de pakketbezorger is die voor de deur staat, kun je dankzij de tweeweg audiofunctie via de camera met hem communiceren en hem vertellen waar hij het pakketje veilig kan neerzetten. Met de TP-Link Tapo C310 ben je dus altijd op de hoogte van wat er rondom je huis gebeurt en kun je snel actie ondernemen wanneer dat nodig is.

Pluspunten
  • Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op in deze camera. Deze beveiligingscamera beschikt over een ingebouwd alarm met geluid en licht. Bij duisternis heb je helder beeld tot op een afstand van 30 meter.

Minpunten
  • De SD-kaart om beelden op te slaan wordt niet automatisch bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de TP-Link Tapo C310

Om te bekijken of je de TP-Link Tapo C310 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de TP-Link Tapo C310 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.