1. black friday
  2. TP-Link Tapo C310 Duo pack

TP-Link Tapo C310 Duo pack Black Friday deal

5/5

TP-Link Tapo C310 Duo pack nodig? Check snel of je deze TP-Link Tapo C310 Duo pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de TP-Link Tapo C310 Duo pack.

Specificaties TP-Link Tapo C310 Duo pack

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C310

Omschrijving van de TP-Link Tapo C310 Duo pack

Met het TP-Link Tapo C310 duo-pack heb je de ultieme beveiligingsoplossing voor je huis. Deze set bestaat uit twee IP-camera's die je in staat stellen om de omgeving rondom je huis in ultra HD beeldkwaliteit in de gaten te houden. Je hebt de keuze om de camera's draadloos aan je wifi-netwerk te verbinden of om ze bedraad aan te sluiten met een ethernetkabel. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat je altijd verzekerd bent van een stabiele en betrouwbare verbinding, zelfs als je wifi-netwerk niet overal reikt. De TP-Link Tapo C310 camera's zijn uitgerust met geavanceerde bewegingsdetectie, waardoor je direct een melding ontvangt via de bijbehorende app zodra er iets wordt gedetecteerd. Deze functie werkt zelfs 's nachts dankzij het ingebouwde infrarood nachtzicht. Maar dat is nog niet alles. Je kunt de Tapo-camera's zo instellen dat ze ongewenst bezoek direct afschrikken met een licht- en geluidssignaal. Dit zorgt voor extra gemoedsrust en een verhoogd gevoel van veiligheid. Bovendien biedt de TP-Link Tapo C310 duo-pack functies voor tweeweg audio, waardoor je direct kunt communiceren met bezoekers via de camera. Dus als de pakketbezorger voor de deur staat, kun je hem eenvoudig vertellen waar hij het pakketje veilig kan neerzetten. Met deze uitgebreide set van functies en de hoogwaardige beeldkwaliteit biedt de TP-Link Tapo C310.

Pluspunten
  • Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op deze camera op. Deze bewakingscamera heeft een ingebouwd alarm met geluid en licht. Als het donker is, heb je tot een afstand van 30 meter helder beeld.

Minpunten
  • De SD-kaart om beelden op te slaan wordt niet automatisch meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de TP-Link Tapo C310 Duo pack

Om te bekijken of je de TP-Link Tapo C310 Duo pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de TP-Link Tapo C310 Duo pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.