TP-Link Tapo C320WS Black Friday deal

5/5

TP-Link Tapo C320WS nodig? Check snel of je deze TP-Link Tapo C320WS voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de TP-Link Tapo C320WS.

Specificaties TP-Link Tapo C320WS

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C320WS

Omschrijving van de TP-Link Tapo C320WS

Met de TP-Link Tapo C320WS heb je altijd een scherp zicht op de omgeving rondom je huis, zowel overdag als 's nachts. Wat deze IP-camera onderscheidt van vele andere, is dat het zelfs 's nachts beelden in kleur weergeeft. Met een indrukwekkende 2K-beeldkwaliteit legt deze slimme camera elk detail vast, waardoor er niets aan de verbeelding overgelaten wordt. Je kunt deze camera eenvoudig aansluiten op het stopcontact en draadloos verbinden met je wifi-netwerk. Mocht het wifi-bereik niet optimaal zijn op de plek waar je de camera wilt plaatsen, dan kun je ook een ethernetkabel gebruiken om verbinding te maken met je router. Met behulp van de bijbehorende app kun je zelfs met bezoekers praten en ontvang je direct meldingen bij beweging. Als je ongewenst bezoek detecteert, kun je een alarm laten afgaan om ze af te schrikken. Daarnaast kun je de beelden opslaan op een SD-kaart, hoewel deze niet meegeleverd wordt. Met de TP-Link Tapo C320WS ben je verzekerd van een veilig gevoel en kun je altijd een oogje in het zeil houden, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Deze camera geeft ook 's nachts kleurenbeeld, in tegenstelling tot zwart-wit. Je slaat beelden rechtstreeks op deze camera op met de SD-kaartsleuf. Via de luidsprekers kun je op afstand met personen of dieren in je huis praten.

Minpunten
  • De SD-kaart wordt niet automatisch meegeleverd. De camera werkt op elektriciteit en is dus niet volledig draadloos.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de TP-Link Tapo C320WS

Om te bekijken of je de TP-Link Tapo C320WS tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de TP-Link Tapo C320WS wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals