TP-Link Tapo C325WB Black Friday deal

5/5

TP-Link Tapo C325WB nodig? Check snel of je deze TP-Link Tapo C325WB voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de TP-Link Tapo C325WB.

Specificaties TP-Link Tapo C325WB

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C325WB

Omschrijving van de TP-Link Tapo C325WB

De TP-Link Tapo C325WB is een revolutionaire bewakingscamera speciaal ontworpen voor buitengebruik. Met zijn indrukwekkende diafragma en grote sensor levert deze IP-camera gedetailleerde beelden, zelfs bij weinig omgevingslicht. Hierdoor worden realistische kleuren vastgelegd, zelfs in het donker. Dankzij de QHD-resolutie kun je dag en nacht precies zien wie of wat er zich in jouw tuin of op jouw oprit bevindt. Deze geavanceerde beveiligingscamera onderscheidt mensen, dieren en voertuigen, waardoor je minder onnodige meldingen ontvangt via de handige app. Daarnaast kun je verschillende zones instellen om de meldingen nog verder te optimaliseren. Bewaar de opgenomen beelden op een SD-kaart (niet inbegrepen) en bekijk ze overal ter wereld terug via de gebruiksvriendelijke app. Met de TP-Link Tapo C325WB heb je altijd gemoedsrust, wetende dat je jouw eigendommen en geliefden op afstand kunt bewaken en beschermen.

Pluspunten
  • Deze camera toont ook kleurenbeeld in het donker, in tegenstelling tot zwart-wit. Met de SD-kaartsleuf slaat u beelden direct op deze camera op. Dankzij de hoge resolutie geeft de camera het beeld scherper weer dan een camera met Full HD-resolutie.

Minpunten
  • De SD-kaart wordt niet meegeleverd. De camera werkt op het elektriciteitsnet en is dus niet volledig draadloos.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de TP-Link Tapo C325WB

Om te bekijken of je de TP-Link Tapo C325WB tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de TP-Link Tapo C325WB wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals