TP-Link Tapo C400S2 - 2 camera systeem Black Friday deal

5/5

TP-Link Tapo C400S2 - 2 camera systeem nodig? Check snel of je deze TP-Link Tapo C400S2 - 2 camera systeem voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de TP-Link Tapo C400S2 - 2 camera systeem.

Specificaties TP-Link Tapo C400S2 - 2 camera systeem

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C400S2

Omschrijving van de TP-Link Tapo C400S2 - 2 camera systeem

Met het TP-Link Tapo C400S2 beveiligingssysteem met 2 camera's heb jij volledige controle over de veiligheid van zowel de voor- als achterkant van je woning. Of je nu binnen of buiten bent, deze camera's zorgen ervoor dat je altijd een oogje in het zeil kunt houden. Je hoeft je geen zorgen te maken over het vervangen van batterijen, want deze camera's werken op batterijen die tot wel 180 dagen meegaan. Uiteraard kan de batterijduur afnemen bij intensief gebruik. Met de TP-Link Tapo C400S2 kun je de beelden opslaan op een SD-kaart of ervoor kiezen om ze veilig in de cloud op te slaan tegen een vast bedrag. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat belangrijke beelden verloren gaan. Via de handige app kun je niet alleen de beelden bekijken, maar ook communiceren met bezoekers. De ingebouwde speaker in de camera fungeert ook als alarm wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Dankzij de slimme AI-technologie van de camera ontvang je specifieke meldingen, omdat hij onderscheid kan maken tussen mensen, dieren en auto's. Zo ontvang je alleen de meldingen die voor jou relevant zijn.

Pluspunten
  • Dit systeem bestaat uit twee camera's, waardoor je meerdere plekken kunt bewaken. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op deze camera op. De camera is waterbestendig en daardoor ook geschikt voor buitengebruik.

Minpunten
  • Als je de camera intensief gebruikt, neemt de batterijduur af. Om de camera optimaal te benutten, heb je een stabiele internetverbinding nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de TP-Link Tapo C400S2 - 2 camera systeem

Om te bekijken of je de TP-Link Tapo C400S2 - 2 camera systeem tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de TP-Link Tapo C400S2 - 2 camera systeem wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals