1. black friday
  2. TP-Link Tapo C420 3-pack

TP-Link Tapo C420 3-pack Black Friday deal

5/5

TP-Link Tapo C420 3-pack nodig? Check snel of je deze TP-Link Tapo C420 3-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de TP-Link Tapo C420 3-pack.

Specificaties TP-Link Tapo C420 3-pack

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C420

Omschrijving van de TP-Link Tapo C420 3-pack

Dit pakket van TP-Link bevat 3 Tapo C420S2 camera's, waarmee je eenvoudig 3 binnen- of buitenruimtes kunt bewaken via de app. Met een verbluffende 2K beeldkwaliteit behoud je zelfs bij inzoomen een scherp beeld. Dankzij de nachtvisie kun je ook 's nachts alles in de gaten houden. De batterij van deze camera's gaat maar liefst 180 dagen mee bij ongeveer 10 filmactiviteiten per dag. Uiteraard kan de batterijduur variëren afhankelijk van de instellingen, temperatuur en het gebruik. Het slimme camerasysteem herkent mensen, dieren en auto's, waardoor je alarm niet onnodig afgaat bijvoorbeeld door een voorbijvliegende vogel. Het alarm werkt met geluid en een lichtsignaal, zodat je direct op de hoogte bent van eventuele indringers. Verbinding maken met de camera's is eenvoudig via wifi en je kunt de beelden opslaan op een SD-kaart (niet inbegrepen). Als je kiest voor cloudopslag, kun je ook voor een vast maandelijks bedrag je beelden veilig opslaan.

Pluspunten
  • Met de hoge resolutie geeft de camera het beeld scherper weer dan een camera met Full HD-resolutie. Met het SD-kaartslot kun je beelden direct opslaan op deze camera, dus heb je geen abonnement nodig. De camera kan mensen, dieren en voertuigen onderscheiden, waardoor je minder onjuiste meldingen krijgt.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-signaal nodig op de plek waar je de camera installeert, met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera. Als je de camera veel gebruikt, neemt de batterijduur af.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de TP-Link Tapo C420 3-pack

Om te bekijken of je de TP-Link Tapo C420 3-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de TP-Link Tapo C420 3-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.