1. TP-Link Tapo C420 4-pack

TP-Link Tapo C420 4-pack Black Friday deal

5/5

TP-Link Tapo C420 4-pack nodig? Check snel of je deze TP-Link Tapo C420 4-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de TP-Link Tapo C420 4-pack.

Specificaties TP-Link Tapo C420 4-pack

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C420

Omschrijving van de TP-Link Tapo C420 4-pack

Dit IP-camera pakket van TP-Link bevat 4 Tapo C420S2 camera's. Met deze camera's kun je eenvoudig 4 binnen- of buitenruimtes in de gaten houden via de handige app. De camera's bieden een verbluffende beeldkwaliteit van 2K, zodat je zelfs bij het inzoomen scherp beeld behoudt. Zelfs 's nachts kun je alles nauwlettend in de gaten houden dankzij de ingebouwde nachtvisie. Wat deze camera's echt onderscheidt, is de indrukwekkende batterijduur. Met een gebruiksduur van maar liefst 180 dagen bij 10 filmactiviteiten per dag, hoef je je geen zorgen te maken over het constant vervangen van de batterijen. Natuurlijk kan de batterijduur variëren afhankelijk van de instellingen, temperatuur en gebruik. Maar maak je geen zorgen, deze slimme camera is in staat om onderscheid te maken tussen mensen, dieren en auto's. Hierdoor zul je geen valse alarmen krijgen van bijvoorbeeld een passerende vogel. Het alarmmechanisme van de camera werkt met zowel geluid als lichtsignalen om je te waarschuwen voor eventuele indringers. Je kunt de camera eenvoudig verbinden met wifi en de beelden worden opgeslagen op een SD-kaart (niet meegeleverd). Als je echter op zoek bent naar extra opslagruimte en gemoedsrust, kun je ook kiezen voor cloudopslag tegen een vast maandelijks bedrag. Met dit TP-Link Tapo C420 4-pack hoef je je geen.

Pluspunten
  • Vanwege de hoge resolutie geeft de camera het beeld scherper weer dan een camera met Full HD-resolutie. Je slaat beelden direct op deze camera op dankzij het SD-kaartslot, dus je hebt geen abonnement nodig. De camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen, waardoor je minder valse meldingen krijgt.

Minpunten
  • Voor het installeren van de camera heb je een goede wifi-signaal nodig op de locatie

    .

    Met behulp van een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de omgeving van de camera. Als je de camera vaak gebruikt, zal de batterijduur afnemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de TP-Link Tapo C420 4-pack

Om te bekijken of je de TP-Link Tapo C420 4-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de TP-Link Tapo C420 4-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals