TP-Link Tapo C420 (uitbreiding) Black Friday deal

5/5

TP-Link Tapo C420 (uitbreiding) nodig? Check snel of je deze TP-Link Tapo C420 (uitbreiding) voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de TP-Link Tapo C420 (uitbreiding).

Specificaties TP-Link Tapo C420 (uitbreiding)

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C420

Omschrijving van de TP-Link Tapo C420 (uitbreiding)

Met de TP-Link Tapo C420 uitbreiding voeg je eenvoudig een extra camera toe aan je bestaande Tapo beveiligingssysteem. Het enige wat je hoeft te doen, is deze uitbreiding koppelen via de handige Tapo app aan je bestaande Tapo hub, die je al in huis hebt als je al andere Tapo draadloze camera's of een Tapo draadloze deurbel gebruikt. Met deze camera houd je moeiteloos een binnen- of buitenruimte in de gaten via de app. De TP-Link Tapo C420 uitbreiding biedt een verbluffende beeldkwaliteit van 2K, waardoor je zelfs bij het inzoomen nog steeds scherpe beelden hebt. Dankzij de ingebouwde nachtvisie hoef je je ook 's nachts geen zorgen te maken, aangezien de camera alles helder en duidelijk zichtbaar maakt. Bovendien gaat de accu van deze camera's maar liefst 180 dagen mee bij ongeveer 10 filmactiviteiten per dag. Wat deze slimme camera echt onderscheidt, is de geavanceerde functie voor het herkennen van mensen, dieren en auto's. Dit betekent dat je alarm bijvoorbeeld niet onnodig afgaat wanneer er een vogel voorbij vliegt. Met de TP-Link Tapo C420 uitbreiding ben je dus altijd op de hoogte van wat er in en rondom je huis gebeurt, zonder je zorgen te hoeven maken over valse meldingen. Voeg deze uitbreiding toe aan je Tapo beveiligingssysteem en geniet van een nog veiliger gevo.

Pluspunten
  • Vanwege de hoge resolutie toont de camera het beeld scherper dan een camera met een Full HD-resolutie. De camera kan mensen, dieren en voertuigen onderscheiden, waardoor er minder valse meldingen zijn. Het installeren via de app is erg eenvoudig, omdat je geen kabels hoeft te trekken.

Minpunten
  • Om deze camera te gebruiken, heb je een Tapo hub nodig. Bij het installeren van de camera heb je een sterk wifi signaal nodig op de locatie

    .

    Met behulp van een wifi versterker kan je een krachtig wifi netwerk in de buurt van de camera creëren. Als je de camera vaak gebruikt, zal de batterijduur verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de TP-Link Tapo C420 (uitbreiding)

Om te bekijken of je de TP-Link Tapo C420 (uitbreiding) tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de TP-Link Tapo C420 (uitbreiding) wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals