1. black friday
  2. TP-Link Tapo C420S1

TP-Link Tapo C420S1 Black Friday deal

5/5

TP-Link Tapo C420S1 nodig? Check snel of je deze TP-Link Tapo C420S1 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de TP-Link Tapo C420S1.

Specificaties TP-Link Tapo C420S1

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C420S1

Omschrijving van de TP-Link Tapo C420S1

Dit IP-camera pakket van TP-Link, genaamd TP-Link Tapo C420S1, biedt een complete oplossing voor het bewaken van zowel binnen- als buitenruimtes. Het pakket bevat een Tapo C420S1 camera en een hub waarop je je beelden kunt opslaan. Met de handige app kun je eenvoudig en op afstand je camera bedienen en de beelden bekijken. De TP-Link Tapo C420S1 camera levert beelden van hoge kwaliteit met een resolutie van 2K. Zelfs bij het inzoomen blijft het beeld helder en scherp. Dankzij de geavanceerde nachtvisie kun je ook `s nachts alles in de gaten houden. De batterij van deze camera gaat tot wel 180 dagen mee bij ongeveer 10 opnamen per dag, afhankelijk van de instellingen, temperatuur en het gebruik. Bovendien is deze slimme camera in staat om mensen, dieren en auto's te herkennen, zodat je niet onnodig wordt gestoord door valse alarmen, bijvoorbeeld veroorzaakt door een voorbijvliegende vogel. De camera kan eenvoudig worden verbonden met wifi en de beelden kunnen worden opgeslagen op een SD-kaart (niet meegeleverd). Als je extra gemoedsrust wilt en geen risico wilt lopen om belangrijke beelden te verliezen, kun je ook kiezen voor cloudopslag tegen een vast maandelijks bedrag. Kortom, met de TP-Link Tapo C420S1 heb je een betrouwbare en veelzijdige IP-camera die je helpt om je huis of kantoor veil.

Pluspunten
  • Vanwege de hoge resolutie toont de camera het beeld scherper dan een camera met Full HD-resolutie. Het is erg gemakkelijk om te installeren via de app, omdat je geen kabels hoeft te trekken. De camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen, waardoor je minder valse meldingen ontvangt.

Minpunten
  • Op de plaats waar je de camera installeert, heb je een sterk wifi-signaal nodig

    .

    Met behulp van een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk in de buurt van je camera. Als je de camera vaak gebruikt, neemt de batterijduur af.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de TP-Link Tapo C420S1

Om te bekijken of je de TP-Link Tapo C420S1 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de TP-Link Tapo C420S1 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.