1. black friday
  2. TP-Link Tapo C420S2

TP-Link Tapo C420S2 Black Friday deal

5/5

TP-Link Tapo C420S2 nodig? Check snel of je deze TP-Link Tapo C420S2 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de TP-Link Tapo C420S2.

Specificaties TP-Link Tapo C420S2

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C420S2

Omschrijving van de TP-Link Tapo C420S2

Dit IP camera pakket van TP-Link bevat 2 Tapo C420S2 camera's, waarmee je eenvoudig 2 binnen- of buitenruimtes in de gaten kunt houden via de app. De camera's bieden een verbluffende beeldkwaliteit van 2K, zodat je zelfs bij het inzoomen scherp beeld behoudt. Zelfs 's nachts kun je alles in de gaten houden dankzij de nachtvisiemogelijkheid. De accu van deze camera's gaat maar liefst 180 dagen mee bij ongeveer 10 filmactiviteiten per dag. Het is belangrijk op te merken dat de batterijduur kan variëren afhankelijk van de instellingen, temperatuur en het gebruik. Wat deze slimme camera echt onderscheidt, is zijn vermogen om mensen, dieren en auto's te herkennen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat het alarm afgaat wanneer er bijvoorbeeld een vogel voorbij vliegt. Het alarm werkt met geluid en een lichtsignaal, zodat je direct op de hoogte wordt gesteld van eventuele ongewenste activiteiten. De camera kan eenvoudig worden verbonden via wifi en je kunt de beelden opslaan op een SD-kaart (niet inbegrepen). Als je extra gemoedsrust wilt, kun je ook kiezen voor cloudopslag tegen een vast maandelijks bedrag. Met de TP-Link Tapo C420S2 camera's hoef je nooit meer iets uit het oog te verliezen.

Pluspunten
  • Door de hoge resolutie geeft de camera het beeld scherper weer dan een camera met Full HD-resolutie. Met het SD-kaartslot sla je beelden direct op deze camera op, je hebt dus geen abonnement nodig. De camera onderscheidt mensen, dieren en voertuigen waardoor je minder foutieve meldingen krijgt.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-verbinding nodig op de plek waar je de camera installeert

    .

    Met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Als je de camera veel gebruikt, neemt de batterijduur af.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de TP-Link Tapo C420S2

Om te bekijken of je de TP-Link Tapo C420S2 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de TP-Link Tapo C420S2 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.