1. TP-Link Tapo C500

TP-Link Tapo C500 Black Friday deal

5/5

TP-Link Tapo C500 nodig? Check snel of je deze TP-Link Tapo C500 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de TP-Link Tapo C500.

Specificaties TP-Link Tapo C500

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C500

Omschrijving van de TP-Link Tapo C500

Met de TP-Link Tapo C500 beveiligingscamera houd je jouw omgeving nauwlettend in de gaten, rechtstreeks vanuit de app. Deze camera biedt een volledige 360 graden horizontale dekking, waardoor geen enkel detail aan je oog ontsnapt. Of het nu gaat om het volgen van beweging of het afschrikken van ongewenste gasten met een instelbaar alarm, deze camera zorgt ervoor dat je altijd de controle hebt. Daarnaast kun je via de app gemakkelijk communiceren met bezoekers, waar je ook bent. Zelfs in het donker biedt de nachtvisie van de TP-Link Tapo C500 heldere beelden, zodat je altijd een duidelijk overzicht hebt. Bewaar je opgenomen beelden op een SD-kaart (niet inbegrepen) en bekijk ze later eenvoudig terug in de app. Wil je extra gemoedsrust? Kies dan voor de cloudopslag, waar je tegen een vaste maandelijkse vergoeding ook je beelden veilig kunt bewaren. De TP-Link Tapo C500 kan eenvoudig worden aangesloten op een stopcontact, waardoor je geen gedoe hebt met batterijen of kabels. Bovendien is deze camera uitgerust met een privacy mode, waarmee je de lens fysiek kunt blokkeren wanneer je even geen bewaking nodig hebt. Met de TP-Link Tapo C500 ben je verzekerd van betrouwbare en uitgebreide beveiliging voor jouw huis of kantoor.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand roteren, kantelen en inzoomen. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op in de camera. De camera heeft een privacymodus die de lens fysiek blokkeert.

Minpunten
  • De SD-kaart voor het opslaan van beelden wordt niet bijgeleverd. Op de installatieplek heb je een stopcontact en een goede wifi-ontvangst nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de TP-Link Tapo C500

Om te bekijken of je de TP-Link Tapo C500 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de TP-Link Tapo C500 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals