1. Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell

Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell Black Friday deal

5/5

Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell nodig? Check snel of je deze Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell.

Specificaties Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G4-Doorbell

Omschrijving van de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell

Met de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell kun je je voordeur in de gaten houden, waar je ook bent. Deze slimme deurbel is voorzien van een ingebouwd display waarmee je boodschappen kunt tonen aan bezoekers. Bovendien kun je via de UniFi Protect app op je smartphone direct met mensen voor de deur communiceren, zelfs als je niet thuis bent. Dankzij de ingebouwde verlichting levert de deurbel ook in het donker beeldmateriaal van hoge kwaliteit. Om deze deurbel te kunnen gebruiken, heb je een UniFi recorder nodig, zodat de deurbel een integraal onderdeel van je persoonlijke beveiligingssysteem wordt. Het monteren van deze deurbel op de bedrading van je huidige bel vereist technische kennis. Met de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell heb je de controle over wie er bij je voordeur staat, waar je ook bent. Of je nu op kantoor bent of op vakantie, je kunt altijd zien wie er voor je deur staat en met ze communiceren via de handige UniFi Protect app. De ingebouwde verlichting zorgt ervoor dat je ook 's avonds en 's nachts duidelijk beeld hebt, zodat je altijd een oogje in het zeil kunt houden. Door de deurbel te integreren met een UniFi recorder maak je van je voordeur een extra beveiligingspunt in je woning. Montage is eenvoudig, maar het is wel belangrijk om enige technische kennis te hebben om de deurbel op de bedrading van je huidige bel aan te.

Pluspunten
  • Je verbindt deze deurbel met je bestaande bedrading, zodat je nooit een batterij hoeft op te laden. Bij detectie van beweging ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker. De deurbel slaat beelden op in een UniFi recorder (niet inbegrepen), dus heb je geen cloudabonnement nodig.

Minpunten
  • De installatie van deze slimme deurbel is lastig, het is verstandig om een monteur in te schakelen als je niet zo handig bent. Je hebt een krachtig wifi-signaal bij je voordeur nodig om deze deurbel te kunnen gebruiken, met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk bij je deurbel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell

Om te bekijken of je de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals