1. black friday
  2. Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Flex

Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Flex Black Friday deal

5/5

Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Flex nodig? Check snel of je deze Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Flex voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Flex.

Specificaties Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Flex

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G3-FLEX

Omschrijving van de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Flex

Met de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell en UVC G3 Flex kun je altijd en overal een oogje in het zeil houden bij je voordeur en de omgeving rondom je huis. Deze slimme deurbel is voorzien van een geïntegreerd display waarmee je berichten aan bezoekers kunt tonen. Bovendien kun je via de UniFi Protect app op je smartphone direct met mensen voor de deur praten, zelfs als je niet thuis bent. De UVC G3 Flex beveiligingscamera heeft een indrukwekkende kijkhoek van 87,4 graden. Dankzij de infrarood LED's in de IP camera en de ingebouwde verlichting in de deurbel, kun je zelfs in het donker genieten van beeldmateriaal van hoge kwaliteit. Om de deurbel en camera te kunnen gebruiken, heb je een UniFi recorder nodig, waarmee ze een naadloos onderdeel worden van jouw persoonlijke beveiligingssysteem. Het monteren van de deurbel is eenvoudig, je kunt deze gewoon aansluiten op de bedrading van je bestaande bel. De IP camera werkt via PoE en ontvangt zowel stroom als data via een ethernetkabel. Het aansluiten van deze functies vereist wel enige technische kennis.

Pluspunten
  • Gebruik de camera-app om je huis overal ter wereld in de gaten te houden. Sluit deze deurbel aan op je bestaande bedrading, zodat je nooit een batterij hoeft op te laden. Bij bewegingsdetectie ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker.

Minpunten
  • Het installeren van deze slimme deurbel en camera is lastig, het is verstandig om een monteur in te schakelen als je niet zo handig bent. Om deze deurbel te kunnen gebruiken, heb je een sterk wifi-signaal nodig bij je voordeur

    .

    Met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk bij je deurbel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Flex

Om te bekijken of je de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Flex tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Flex wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.