Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Pro Black Friday deal

5/5

Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Pro nodig? Check snel of je deze Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Pro voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Pro.

Specificaties Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Pro

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G3-PRO

Omschrijving van de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Pro

Met de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell en UVC G3 Pro kun je altijd een oogje in het zeil houden bij je voordeur en de omgeving rondom je huis, waar je ook bent. Deze slimme deurbel is uitgerust met een ingebouwd display waarmee je boodschappen aan bezoekers kunt tonen. Bovendien kun je met de UniFi Protect-app op je smartphone direct met mensen voor de deur communiceren, zelfs als je niet thuis bent. De UVC G3 Pro beveiligingscamera legt Full HD-beeldmateriaal vast. Dankzij de infrarood LED's in de IP-camera en de ingebouwde verlichting in de deurbel kun je ook in het donker beelden van goede kwaliteit bekijken. Om de deurbel en camera te kunnen gebruiken, heb je een UniFi recorder nodig. Op die manier worden ze naadloos geïntegreerd in jouw persoonlijke beveiligingssysteem. Je kunt de deurbel eenvoudig monteren op de bedrading van je huidige deurbel, terwijl de IP-camera via PoE werkt en zowel stroom als data ontvangt via een ethernetkabel. Het aansluiten van deze apparaten vereist wel technische kennis. Met de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell en UVC G3 Pro kun je met een gerust hart je huis verlaten, wetende dat je altijd op de hoogte bent van wat er bij je voordeur gebeurt. Of je nu thuis bent of niet, deze slimme deurbel en beveiligingscamera houden alles scherp in de gaten. Het ingebouwde display van de deurb.

Pluspunten
  • Gebruik de camera-app om je huis overal ter wereld in de gaten te houden. Sluit deze deurbel aan op je bestaande bedrading, zodat je nooit een batterij hoeft op te laden. Je ontvangt een melding via de app bij bewegingsdetectie, zelfs in het donker.

Minpunten
  • Het installeren van deze slimme deurbel en camera is lastig, het is verstandig om een monteur te raadplegen als je niet handig bent. Om deze deurbel te kunnen gebruiken, heb je een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig

    .

    Met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren bij je deurbel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Pro

Om te bekijken of je de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Pro tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Pro wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals