1. Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G4 Pro

Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G4 Pro Black Friday deal

5/5

Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G4 Pro nodig? Check snel of je deze Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G4 Pro voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G4 Pro.

Specificaties Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G4 Pro

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G4-PRO

Omschrijving van de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G4 Pro

Met de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell en UVC G4 Pro kun je vanaf elke locatie een oogje in het zeil houden bij je voordeur en de omgeving van je huis. Deze slimme deurbel is voorzien van een ingebouwd display waarmee je boodschappen aan bezoekers kunt tonen. Daarnaast kun je via de UniFi Protect app op je smartphone direct communiceren met mensen voor de deur, zelfs als je niet thuis bent. De UVC G4 Pro beveiligingscamera neemt beelden op in 4K-resolutie. Dankzij de infrarood LED's in de IP-camera en de ingebouwde verlichting in de deurbel krijg je ook in het donker heldere beelden van goede kwaliteit. Om de deurbel en camera te kunnen gebruiken, moet je een UniFi-recorder hebben, zodat ze onderdeel kunnen worden van jouw persoonlijke beveiligingssysteem. Je kunt de deurbel eenvoudig installeren op de bedrading van je huidige bel, terwijl de IP-camera werkt via PoE (Power over Ethernet) en zowel stroom als data ontvangt via een ethernetkabel. Het aansluiten hiervan vereist wel enige technische kennis. Met de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell en UVC G4 Pro hoef je je geen zorgen meer te maken over wie er voor je deur staat. Of je nu thuis bent of onderweg, met deze slimme deurbel en beveiligingscamera kun je altijd controleren wie er aanbelt en communiceren met bezoekers. Het ingebouwde display van de deurbel maakt het mogelijk om bood.

Pluspunten
  • Met de 4K Ultra HD-resolutie toont de camera het beeld scherper dan een camera met een Full HD-resolutie. Je kunt deze deurbel aansluiten op je al bestaande bekabeling, zodat je nooit een batterij hoeft op te laden. Bij het detecteren van beweging krijg je ook in het donker een melding via de app.

Minpunten
  • De installatie van deze slimme deurbel en camera is lastig, het is verstandig om een monteur in te schakelen als je zelf niet zo handig bent. Om deze deurbel te kunnen gebruiken, heb je een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig

    .

    Met een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk bij je deurbel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G4 Pro

Om te bekijken of je de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G4 Pro tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G4 Pro wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals