1. black friday
  2. Ubiquiti UVC-G3-FLEX 3-Pack

Ubiquiti UVC-G3-FLEX 3-Pack Black Friday deal

5/5

Ubiquiti UVC-G3-FLEX 3-Pack nodig? Check snel of je deze Ubiquiti UVC-G3-FLEX 3-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ubiquiti UVC-G3-FLEX 3-Pack.

Specificaties Ubiquiti UVC-G3-FLEX 3-Pack

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G3-FLEX

Omschrijving van de Ubiquiti UVC-G3-FLEX 3-Pack

Met het Ubiquiti UVC-G3-FLEX 3-Pack heb je niet alleen een goed overzicht van je binnen- en buitenruimte, maar ook de volledige controle over je beveiligingssysteem. Deze set bestaat uit drie compacte en flexibele camera's die eenvoudig gemonteerd kunnen worden aan een paal of muur. Met behulp van de handmatige instellingen kun je de camera's precies de juiste kant op richten, zodat je geen enkel detail mist. De UVC-G3-FLEX camera's bieden een indrukwekkende horizontale kijkhoek van 87,4 graden, waardoor je een breed zichtveld hebt en een groot gebied kunt bewaken. Of het nu dag of nacht is, deze camera's zorgen altijd voor een helder beeld dankzij de ingebouwde infrarood-ledlampen en automatische IR-cutfilter. Bovendien wordt de camera van stroom voorzien via de ethernetkabel, wat betekent dat je geen gedoe hebt met extra kabels of stopcontacten. Een PoE adapter is echter vereist. Met behulp van de intuïtieve Unifi app kun je altijd en overal live meekijken met de beelden van je camera's. Maar dat is nog niet alles! Als je ook beelden wilt opslaan, kun je eenvoudig een NAS of NVR aansluiten op de camera's. Zo heb je altijd toegang tot je opgenomen beelden en kun je ze later terugkijken. Met het Ubiquiti UVC-G3-FLEX 3-Pack ben je verzekerd van een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk beveiligingssysteem dat je gemoeds.

Pluspunten
  • Gebruik de camera-app om overal ter wereld je huis in de gaten te houden. Je hebt helder beeld tot een afstand van 12 meter wanneer het donker is. De camera maakt gebruik van PoE, dus je hoeft slechts één kabel aan te sluiten.

Minpunten
  • Je sluit deze camera alleen met een netwerkkabel aan vanwege het gebrek aan wifi.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ubiquiti UVC-G3-FLEX 3-Pack

Om te bekijken of je de Ubiquiti UVC-G3-FLEX 3-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ubiquiti UVC-G3-FLEX 3-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.