1. Ubiquiti UVC-G3-FLEX 4-Pack

Ubiquiti UVC-G3-FLEX 4-Pack Black Friday deal

5/5

Ubiquiti UVC-G3-FLEX 4-Pack nodig? Check snel of je deze Ubiquiti UVC-G3-FLEX 4-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ubiquiti UVC-G3-FLEX 4-Pack.

Specificaties Ubiquiti UVC-G3-FLEX 4-Pack

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G3-FLEX

Omschrijving van de Ubiquiti UVC-G3-FLEX 4-Pack

Met het Ubiquiti UVC-G3-FLEX 4-Pack heb je volledige controle over zowel je binnen- als buitenruimte. Je kunt de camera's eenvoudig monteren aan een paal of muur en ze naar de gewenste richting draaien. Het instellen van het zicht gebeurt volledig handmatig, zodat je altijd precies kunt zien wat je wilt. De horizontale kijkhoek van de camera is maar liefst 87,4 graden, waardoor je een breed overzicht hebt. Deze camera biedt je zowel overdag als 's nachts een helder beeld, dankzij de ingebouwde infrarood-ledlampen en automatische IR-cutfilter. Hierdoor kun je altijd de kleinste details waarnemen, zelfs in het donker. Bovendien wordt de camera van stroom voorzien via de ethernetkabel, wat betekent dat je een PoE-adapter nodig hebt. Gelukkig is dit geen probleem, want de Ubiquiti UVC-G3-FLEX 4-Pack is ontworpen om naadloos samen te werken met PoE-adapters. Met de handige Unifi app kun je live meekijken vanaf elke locatie. Of je nu op kantoor bent, onderweg bent of gewoon thuis op de bank zit, je hebt altijd toegang tot je beveiligingscamera's. Wil je ook beelden opslaan voor later gebruik? Dan kun je eenvoudig een NAS of NVR aansluiten op de camera. Zo kun je altijd terugkijken naar belangrijke gebeurtenissen of verdachte activiteiten. Het Ubiquiti UVC-G3-FLEX 4-Pack biedt je complete gemoeds.

Pluspunten
  • Gebruik de camera-app om je huis overal ter wereld in de gaten te houden. Bij duisternis biedt de camera helder beeld tot op een afstand van 12 meter. De camera maakt gebruik van Power over Ethernet (PoE), dus je hoeft maar één kabel aan te sluiten.

Minpunten
  • Door het gebrek aan wifi moet je deze camera alleen met een netwerkkabel aansluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ubiquiti UVC-G3-FLEX 4-Pack

Om te bekijken of je de Ubiquiti UVC-G3-FLEX 4-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ubiquiti UVC-G3-FLEX 4-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals