1. Ubiquiti UVC-G3-FLEX 5-Pack

Ubiquiti UVC-G3-FLEX 5-Pack Black Friday deal

5/5

Ubiquiti UVC-G3-FLEX 5-Pack nodig? Check snel of je deze Ubiquiti UVC-G3-FLEX 5-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ubiquiti UVC-G3-FLEX 5-Pack.

Specificaties Ubiquiti UVC-G3-FLEX 5-Pack

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G3-FLEX

Omschrijving van de Ubiquiti UVC-G3-FLEX 5-Pack

Met het Ubiquiti UVC-G3-FLEX 5-Pack heb je niet alleen een uitstekende beveiligingsoplossing voor zowel binnen- als buitenruimtes, maar ook een volledig aanpasbare en handmatig instelbare bewakingservaring. Dankzij de mogelijkheid om de camera's aan een paal of muur te monteren en ze in de gewenste richting te draaien, kun je een perfect overzicht krijgen van elke hoek van je woning of kantoor. De kijkhoek horizontaal bedraagt 87,4 graden, waardoor je een breed perspectief hebt om mogelijke bedreigingen te detecteren. Of het nu dag of nacht is, je kunt altijd rekenen op een helder en duidelijk beeld. De ingebouwde infrarood-ledlampen en automatische IR-cutfilter zorgen ervoor dat je zelfs in het donker scherpe en gedetailleerde beelden kunt vastleggen. Een ander voordeel van deze camera is dat hij zijn stroom krijgt via de ethernetkabel. Hierdoor heb je geen extra stroomkabels nodig en kun je alles netjes en georganiseerd houden. Let op: voor de stroomtoevoer is een PoE-adapter vereist. Met de handige Unifi app kun je altijd en overal live meekijken. Of je nu onderweg bent of gewoon op de bank zit, je hebt altijd toegang tot de beelden van je beveiligingscamera's. Wil je de beelden ook opslaan? Geen probleem! Sluit gewoon een NAS of NVR aan op de camera en je kunt alle opnames gemakkelijk bewaren en terugkijken. Kort.

Pluspunten
  • Gebruik de camera-app om je huis overal ter wereld in de gaten te houden. Bij weinig licht heb je tot wel 12 meter helder beeld. De camera maakt gebruik van PoE, dus je hoeft maar één kabel aan te sluiten.

Minpunten
  • Om het gebrek aan wifi sluit je deze camera enkel aan met een netwerkkabel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ubiquiti UVC-G3-FLEX 5-Pack

Om te bekijken of je de Ubiquiti UVC-G3-FLEX 5-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ubiquiti UVC-G3-FLEX 5-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals