1. Ubiquiti UVC-G3-FLEX

Ubiquiti UVC-G3-FLEX Black Friday deal

5/5

Ubiquiti UVC-G3-FLEX nodig? Check snel of je deze Ubiquiti UVC-G3-FLEX voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ubiquiti UVC-G3-FLEX.

Specificaties Ubiquiti UVC-G3-FLEX

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G3-FLEX

Omschrijving van de Ubiquiti UVC-G3-FLEX

Met de Ubiquiti UVC-G3-FLEX heb je volledige controle over het bewaken van zowel binnen- als buitenruimtes. Bevestig eenvoudig de camera aan een paal of muur en pas de camera aan in de gewenste horizontale of verticale richting. Met de mogelijkheid om de kijkhoek handmatig in te stellen, bepaal je precies wat je wilt zien. De camera heeft een horizontale kijkhoek van 87,4 graden, waardoor je een breed gebied kunt bestrijken. Of het nu dag of nacht is, de Ubiquiti UVC-G3-FLEX biedt altijd een kristalhelder beeld. Dankzij de ingebouwde infrarood-ledlampen en automatische IR-cutfilter kun je zelfs in het donker duidelijk zien wat er gebeurt. Met de handige app, beschikbaar voor zowel iOS als Android, kun je live meekijken vanaf elke locatie. Je bent altijd op de hoogte van wat er gebeurt, waar je ook bent. Wil je de beelden opslaan voor later gebruik? Sluit eenvoudig een NAS of NVR (niet meegeleverd) aan op de camera en sla het opgenomen beeldmateriaal op. Met de Ubiquiti UVC-G3-FLEX ben je verzekerd van een betrouwbare en flexibele bewakingsoplossing voor jouw ruimtes.

Pluspunten
  • Maak gebruik van de camera-app om overal ter wereld een oogje op je huis te houden. Wanneer het donker is, heb je helder beeld tot een afstand van 12 meter.

Minpunten
  • Je sluit deze camera alleen met een netwerkkabel aan vanwege het ontbreken van wifi.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ubiquiti UVC-G3-FLEX

Om te bekijken of je de Ubiquiti UVC-G3-FLEX tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ubiquiti UVC-G3-FLEX wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals