1. black friday
  2. Ubiquiti UVC-G3-FLEX Duo Pack

Ubiquiti UVC-G3-FLEX Duo Pack Black Friday deal

5/5

Ubiquiti UVC-G3-FLEX Duo Pack nodig? Check snel of je deze Ubiquiti UVC-G3-FLEX Duo Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ubiquiti UVC-G3-FLEX Duo Pack.

Specificaties Ubiquiti UVC-G3-FLEX Duo Pack

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G3-FLEX

Omschrijving van de Ubiquiti UVC-G3-FLEX Duo Pack

Met het Ubiquiti UVC-G3-FLEX Duo Pack heb je niet alleen een perfect overzicht van zowel binnen- als buitenruimtes, maar kun je ook volledig handmatig de camera-instellingen aanpassen. Of je de camera nu aan een paal of muur monteert, je kunt de camera precies de kant op richten die jij wilt. Met een horizontale kijkhoek van 87,4 graden zie je alles wat er gebeurt. Deze camera biedt heldere beelden, zowel overdag als 's nachts, dankzij de ingebouwde infrarood-ledlampen en automatische IR-cutfilter. Bovendien wordt de camera gevoed via de ethernetkabel, wat betekent dat je een PoE-adapter nodig hebt. Met de handige Unifi app kun je live meekijken vanaf elke locatie. Wil je de beelden ook opslaan? Sluit dan eenvoudig een NAS of NVR aan op de camera. Met het Ubiquiti UVC-G3-FLEX Duo Pack ben je altijd verzekerd van een betrouwbaar en gedetailleerd beeld van je omgeving. Of je nu je huis, kantoor of bedrijfspand wilt beveiligen, deze camera's bieden de perfecte oplossing. Mis geen enkel belangrijk moment meer en zorg voor gemoedsrust met dit geweldige cameraduo.

Pluspunten
  • Gebruik de cameratoepassing om overal ter wereld toezicht te houden op je huis. Bij duisternis heb je tot een afstand van 12 meter een helder beeld. De camera maakt gebruik van PoE, dus je hoeft maar één kabel aan te sluiten.

Minpunten
  • Je sluit deze camera alleen aan met een netwerkkabel vanwege het ontbreken van wifi.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ubiquiti UVC-G3-FLEX Duo Pack

Om te bekijken of je de Ubiquiti UVC-G3-FLEX Duo Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ubiquiti UVC-G3-FLEX Duo Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.