Ubiquiti UVC-G3-Pro 3-Pack Black Friday deal

5/5

Ubiquiti UVC-G3-Pro 3-Pack nodig? Check snel of je deze Ubiquiti UVC-G3-Pro 3-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ubiquiti UVC-G3-Pro 3-Pack.

Specificaties Ubiquiti UVC-G3-Pro 3-Pack

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G3-PRO

Omschrijving van de Ubiquiti UVC-G3-Pro 3-Pack

Met het Ubiquiti UVC G3 Pro 3-Pack heb je volledige controle over de beveiliging binnen en buiten je huis. De Ubiquiti UniFi UVC G3 Pro is een veelzijdige beveiligingscamera die geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik. Met de IP67-certificering kun je de camera zonder zorgen onder een afdak plaatsen. Dankzij de indrukwekkende Full HD resolutie en 3 keer optische zoom mis je geen enkel detail. De camera is uitgerust met een krachtige beeldsensor en 8 LED's, waardoor je zelfs 's nachts een haarscherp beeld hebt. Bevestig de IP-camera eenvoudig aan de muur, het plafond of aan een paal en download de handige Unifi app. Hiermee kun je overal ter wereld live meekijken. Deze camera wordt gevoed via de ethernetkabel, wat zorgt voor een eenvoudige installatie. Voor de benodigde stroom kun je een PoE adapter aanschaffen. De beelden en geluiden worden opgeslagen op een NVR of NAS, zodat je altijd toegang hebt tot je opnames. Met het Ubiquiti UVC G3 Pro 3-Pack heb je een betrouwbare en professionele beveiligingsoplossing in handen, waarmee je met een gerust hart je huis en omgeving kunt bewaken.

Pluspunten
  • Gebruik de camera-app om je huis overal ter wereld in de gaten te houden. Bij duisternis heb je helder beeld tot op een afstand van 12 meter. De camera maakt gebruik van PoE, dus je hoeft maar één kabel aan te sluiten.

Minpunten
  • Je sluit deze camera alleen met een netwerkkabel aan vanwege het ontbreken van wifi.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ubiquiti UVC-G3-Pro 3-Pack

Om te bekijken of je de Ubiquiti UVC-G3-Pro 3-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ubiquiti UVC-G3-Pro 3-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals