1. black friday
  2. Ubiquiti UVC-G3-Pro 5-Pack

Ubiquiti UVC-G3-Pro 5-Pack Black Friday deal

5/5

Ubiquiti UVC-G3-Pro 5-Pack nodig? Check snel of je deze Ubiquiti UVC-G3-Pro 5-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ubiquiti UVC-G3-Pro 5-Pack.

Specificaties Ubiquiti UVC-G3-Pro 5-Pack

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G3-PRO

Omschrijving van de Ubiquiti UVC-G3-Pro 5-Pack

Met het Ubiquiti UVC G3 Pro 5-Pack houd je binnen en buiten alles nauwlettend in de gaten. Deze beveiligingscamera is ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik en biedt een optimale beveiligingsoplossing. Met de IP67-certificering kan de camera zelfs onder een afdak worden geplaatst, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de weersinvloeden. Deze geavanceerde camera beschikt over een indrukwekkende full hd resolutie en 3 keer optische zoom, waardoor je elk detail haarscherp kunt observeren. Of het nu dag of nacht is, dankzij de 8 krachtige leds en de hoogwaardige beeldsensor mis je geen enkel moment. Monteer de IP-camera eenvoudig aan de muur, het plafond of een paal en download de handige Unifi app om overal ter wereld live mee te kunnen kijken. Het handige is dat deze camera zijn voeding krijgt via de ethernetkabel, waardoor je geen gedoe hebt met extra kabels of stopcontacten. Als je je ethernetkabel van stroom wilt voorzien, kun je een PoE adapter aanschaffen. Daarnaast kun je al je beeld- en geluidsopnames eenvoudig opslaan op een NVR of NAS, zodat je altijd toegang hebt tot je beveiligingsbeelden. Met het Ubiquiti UVC G3 Pro 5-Pack ben je verzekerd van een hoogwaardige en betrouwbare beveiligingsoplossing, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Gebruik de camera-app om wereldwijd toezicht te houden op je huis. Je hebt helder beeld tot een afstand van 12 meter wanneer het donker is. De camera maakt gebruik van PoE, dus je hoeft slechts één kabel aan te sluiten.

Minpunten
  • Je sluit deze camera alleen met een netwerkkabel aan vanwege het ontbreken van wifi.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ubiquiti UVC-G3-Pro 5-Pack

Om te bekijken of je de Ubiquiti UVC-G3-Pro 5-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ubiquiti UVC-G3-Pro 5-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.