1. Ubiquiti UVC-G3-PRO

Ubiquiti UVC-G3-PRO Black Friday deal

5/5

Ubiquiti UVC-G3-PRO nodig? Check snel of je deze Ubiquiti UVC-G3-PRO voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ubiquiti UVC-G3-PRO.

Specificaties Ubiquiti UVC-G3-PRO

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G3-PRO

Omschrijving van de Ubiquiti UVC-G3-PRO

De Ubiquiti UniFi UVC G3 Pro is een geavanceerde beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Met zijn IP67-certificering is deze camera bestand tegen verschillende weersomstandigheden en kan hij perfect worden geplaatst onder een afdak. Met een indrukwekkende Full HD videoresolutie van 1920x1080p en 30fps, kunt u vertrouwen op heldere en scherpe beelden. Wat deze camera echt onderscheidt, is de 3 keer optische zoomfunctie. Hiermee kunt u elk detail van dichtbij bekijken zonder dat de beeldkwaliteit verloren gaat. Bovendien beschikt de beeldsensor over 8 ledlampen die ervoor zorgen dat zelfs bij weinig licht elk detail haarscherp wordt vastgelegd. Dat betekent dat u zelfs in het donker heldere beelden kunt verwachten. Monteer deze veelzijdige IP-camera aan de muur, het plafond of aan een paal naar keuze. Met de bijbehorende app voor zowel iOS als Android kunt u altijd en overal toegang krijgen tot de beelden van de camera. Daarnaast neemt de camera ook geluid op dankzij de ingebouwde microfoon. Zo kunt u niet alleen zien wat er gebeurt, maar ook horen wat er gezegd wordt. De Ubiquiti UniFi UVC G3 Pro is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en geavanceerde beveiligingscamera.

Pluspunten
  • Maak gebruik van de cameratoepassing om overal ter wereld je huis te kunnen bekijken. Bij duisternis heb je tot een afstand van 12 meter een helder beeld.

Minpunten
  • Vanwege het gebrek aan wifi, moet je deze camera alleen met een netwerkkabel verbinden. Voor stroomvoorziening maak je alleen gebruik van Power over Ethernet; er wordt geen voedingsadapter meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ubiquiti UVC-G3-PRO

Om te bekijken of je de Ubiquiti UVC-G3-PRO tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ubiquiti UVC-G3-PRO wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals