Ubiquiti UVC-G3-Pro Duo Pack Black Friday deal

5/5

Ubiquiti UVC-G3-Pro Duo Pack nodig? Check snel of je deze Ubiquiti UVC-G3-Pro Duo Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ubiquiti UVC-G3-Pro Duo Pack.

Specificaties Ubiquiti UVC-G3-Pro Duo Pack

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G3-PRO

Omschrijving van de Ubiquiti UVC-G3-Pro Duo Pack

Met het Ubiquiti UVC G3 Pro Duo Pack houd je niet alleen binnen, maar ook buiten alles nauwlettend in de gaten. De Ubiquiti UniFi UVC G3 Pro is een geavanceerde beveiligingscamera die zowel binnenshuis als buitenshuis kan worden gebruikt. Dankzij de IP67-certificering kun je de camera zelfs onder een afdak plaatsen, zonder je zorgen te hoeven maken over het weer. De camera beschikt over een indrukwekkende full hd resolutie en 3 keer optische zoom, zodat je elk detail haarscherp kunt zien. Zelfs 's nachts biedt deze camera uitstekende beeldkwaliteit dankzij de 8 ingebouwde leds. Deze camera combineert een krachtige beeldsensor met de nieuwste technologieën, zodat je altijd een duidelijk overzicht hebt van wat er gebeurt. Je kunt de IP-camera eenvoudig aan de muur, het plafond of aan een paal bevestigen en vervolgens de handige Unifi app downloaden. Hiermee kun je overal ter wereld live meekijken met de beelden van de camera. Bovendien haalt de camera zijn voeding uit de ethernetkabel, waardoor je geen extra stroomkabels nodig hebt. Om je ethernetkabel van stroom te voorzien, kun je een handige PoE adapter aanschaffen. En als kers op de taart kun je zowel het beeld als het geluid opslaan op een NVR of NAS, zodat je altijd toegang hebt tot de opgenomen beelden.

Pluspunten
  • Gebruik de camera-app om overal ter wereld toezicht te houden op jouw huis. Bij duisternis heb je helder beeld tot een afstand van 12 meter. De camera maakt gebruik van PoE, dus je hoeft slechts één kabel aan te sluiten.

Minpunten
  • Door gebrek aan wifi sluit je deze camera alleen aan met een netwerkkabel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ubiquiti UVC-G3-Pro Duo Pack

Om te bekijken of je de Ubiquiti UVC-G3-Pro Duo Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ubiquiti UVC-G3-Pro Duo Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals