1. Ubiquiti UVC G4 Dome 4-pack

Ubiquiti UVC G4 Dome 4-pack Black Friday deal

5/5

Ubiquiti UVC G4 Dome 4-pack nodig? Check snel of je deze Ubiquiti UVC G4 Dome 4-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ubiquiti UVC G4 Dome 4-pack.

Specificaties Ubiquiti UVC G4 Dome 4-pack

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G4-DOME

Omschrijving van de Ubiquiti UVC G4 Dome 4-pack

Het Ubiquiti UVC G4 Dome 4-pack is de ideale keuze voor wie op zoek is naar betrouwbare beveiligingscamera's. Deze set bestaat uit vier camera's die zijn gehuld in een robuuste behuizing, waardoor ze bestand zijn tegen vandalisme en geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik. Met een resolutie van 4MP en een kijkhoek van 86 graden leggen deze IP-camera's haarscherpe beelden vast. Zelfs bij weinig licht bieden ze uitstekend nachtzicht dankzij de infrarood LED's en het IR-cut filter. Een van de handige kenmerken van deze camera's is dat ze zichzelf van stroom voorzien via PoE (Power over Ethernet). Dit betekent dat zowel de stroomvoorziening als de data-overdracht plaatsvindt via slechts één ethernetkabel. Het enige wat je nodig hebt, is een apart verkrijgbare PoE-adapter. Daarnaast biedt de camera de mogelijkheid om de opgenomen beelden op te slaan op een NAS (Network Attached Storage) of NVR (Network Video Recorder). Let op: deze apparaten worden niet meegeleverd. Het bekijken van de opgeslagen beelden is eenvoudig dankzij de UniFi Video app. Met deze handige app kun je niet alleen de beelden bekijken, maar ook communiceren met personen die zich in het beeld bevinden. De Ubiquiti UVC G4 Dome 4-pack biedt dus niet alleen uitstekende beveiliging, maar ook gebruiksgemak en functionaliteit.

Pluspunten
  • De camera is waterbestendig, dus kan ook buiten gebruikt worden. Met de geïntegreerde microfoon kun je vanaf een afstand horen wat er gebeurt. De camera ondersteunt PoE, dus je hoeft maar één kabel aan te sluiten.

Minpunten
  • Je verbindt deze camera alleen met een netwerkkabel vanwege het ontbreken van wifi.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ubiquiti UVC G4 Dome 4-pack

Om te bekijken of je de Ubiquiti UVC G4 Dome 4-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ubiquiti UVC G4 Dome 4-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals