1. Ubiquiti UVC G4 Dome 5-pack

Ubiquiti UVC G4 Dome 5-pack Black Friday deal

5/5

Ubiquiti UVC G4 Dome 5-pack nodig? Check snel of je deze Ubiquiti UVC G4 Dome 5-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ubiquiti UVC G4 Dome 5-pack.

Specificaties Ubiquiti UVC G4 Dome 5-pack

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G4-DOME

Omschrijving van de Ubiquiti UVC G4 Dome 5-pack

Het Ubiquiti UVC G4 Dome 5-pack is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar beveiligingscamera's van hoge kwaliteit. Dit pakket bevat 5 camera's die zijn ontworpen met een hufterproof jasje, waardoor ze bestand zijn tegen vandalisme. Of je ze nu binnen of buiten plaatst, je kunt er zeker van zijn dat ze goed beschermd zijn. Deze IP-camera's hebben een resolutie van 4MP en bieden een kijkhoek van 86 graden, waardoor je een breed en gedetailleerd beeld krijgt van je omgeving. Bovendien zorgen de infrarood LED's en het IR-cut filter ervoor dat je ook 's nachts uitstekend nachtzicht hebt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het missen van belangrijke details, zelfs niet in het donker. Een ander groot voordeel van deze camera's is dat ze zichzelf van stroom voorzien via Power over Ethernet (PoE). Dit betekent dat ze zowel stroom als data uit slechts één ethernetkabel halen. Houd er echter rekening mee dat een PoE-adapter niet is inbegrepen en apart moet worden aangeschaft. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de opgeslagen beelden kunnen worden bekeken via de UniFi Video-app. Je kunt zelfs communiceren met de personen die je op de beelden ziet, rechtstreeks vanuit de app. Kortom, het Ubiquiti UVC G4 Dome 5-pack biedt niet alleen uitstekende beveiligingsmogelijkheden, maar ook gemak en gebruiksgemak.

Pluspunten
  • De camera is waterbestendig en kan daarom ook buitenshuis worden gebruikt. Met de ingebouwde microfoon kun je op afstand horen wat er gebeurt. De camera maakt gebruik van PoE, dus je hoeft maar één kabel aan te sluiten.

Minpunten
  • Om deze camera te verbinden, moet je alleen een netwerkkabel gebruiken vanwege het gebrek aan wifi.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ubiquiti UVC G4 Dome 5-pack

Om te bekijken of je de Ubiquiti UVC G4 Dome 5-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ubiquiti UVC G4 Dome 5-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals