1. Ubiquiti UVC G4 Pro 3-pack

Ubiquiti UVC G4 Pro 3-pack Black Friday deal

5/5

Ubiquiti UVC G4 Pro 3-pack nodig? Check snel of je deze Ubiquiti UVC G4 Pro 3-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ubiquiti UVC G4 Pro 3-pack.

Specificaties Ubiquiti UVC G4 Pro 3-pack

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G4-PRO

Omschrijving van de Ubiquiti UVC G4 Pro 3-pack

Met het Ubiquiti UVC G4 Pro beveiligingscamera 3-pack ben je verzekerd van haarscherpe beveiliging voor zowel binnen- als buitenruimtes. Deze geavanceerde camera neemt op in verbluffende 4K Ultra HD-resolutie en legt zelfs in het donker gedetailleerde situaties vast. Dankzij de infrarood LED's en het IR-cut filter kun je met deze camera heldere beelden verwachten, ongeacht de lichtomstandigheden. Het unieke aan deze camera is dat hij zichzelf van stroom voorziet via PoE (Power over Ethernet). Dit betekent dat hij zowel stroom als data ontvangt via slechts één ethernetkabel. Let op: om van deze functie gebruik te kunnen maken, heb je een aparte PoE-adapter nodig, die niet inbegrepen is. Daarnaast biedt deze camera de mogelijkheid om de opgenomen beelden op te slaan op een NAS (Network Attached Storage) of NVR (Network Video Recorder). Houd er rekening mee dat deze opslagapparaten ook niet worden meegeleverd. Gelukkig kun je de opgeslagen beelden eenvoudig bekijken en beheren via de intuïtieve UniFi Video app. Met het Ubiquiti UVC G4 Pro 3-pack krijg je niet alleen één, maar drie krachtige beveiligingscamera's, waardoor je meerdere ruimtes tegelijkertijd kunt monitoren. Met deze set ben je in staat om een uitgebreid beveiligingssysteem op te zetten en zo de veiligheid van je woning, kantoor of bedrijfspand naar een hoger niveau te till.

Pluspunten
  • De camera geeft het beeld scherper weer dan een camera met Full HD-resolutie vanwege de 4K Ultra HD resolutie. Met de ingebouwde microfoon kun je horen wat er op afstand gebeurt. Je hoeft maar één kabel aan te sluiten omdat de camera gebruik maakt van PoE.

Minpunten
  • Om te compenseren voor het gebrek aan wifi, verbind je deze camera alleen met een netwerkkabel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ubiquiti UVC G4 Pro 3-pack

Om te bekijken of je de Ubiquiti UVC G4 Pro 3-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ubiquiti UVC G4 Pro 3-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals