1. black friday
  2. Ubiquiti UVC G4 Pro Duo pack

Ubiquiti UVC G4 Pro Duo pack Black Friday deal

5/5

Ubiquiti UVC G4 Pro Duo pack nodig? Check snel of je deze Ubiquiti UVC G4 Pro Duo pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ubiquiti UVC G4 Pro Duo pack.

Specificaties Ubiquiti UVC G4 Pro Duo pack

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G4-PRO

Omschrijving van de Ubiquiti UVC G4 Pro Duo pack

Met het Ubiquiti UVC G4 Pro Duo pack kunt u uw binnen- en buitenruimtes haarscherp beveiligen. Deze beveiligingscamera's nemen op in 4K Ultra HD en leggen zelfs de kleinste details vast, zelfs in het donker. Dit wordt mogelijk gemaakt door de infrarood LEDS en het IR cut filter. Een uniek kenmerk van deze camera's is dat ze zichzelf van stroom voorzien via PoE (Power over Ethernet). Dit betekent dat ze zowel stroom als data kunnen ontvangen via slechts één Ethernetkabel. Om dit te realiseren, is een aparte PoE-adapter vereist, die helaas niet meegeleverd wordt bij dit pack. De opgenomen beelden kunnen eenvoudig opgeslagen worden op een NAS (Network Attached Storage) of NVR (Network Video Recorder), die echter ook niet inbegrepen zijn. Gelukkig kunt u de opgeslagen beelden moeiteloos bekijken in de handige UniFi Video app. Met het Ubiquiti UVC G4 Pro Duo pack bent u verzekerd van hoogwaardige beveiliging voor zowel binnen- als buitengebruik.

Pluspunten
  • Met de resolutie van 4K Ultra HD geeft de camera het beeld scherper weer dan een camera met Full HD-resolutie. Met de ingebouwde microfoon hoor je op afstand wat er gebeurt. De camera maakt gebruik van PoE, dus je hoeft maar één kabel aan te sluiten.

Minpunten
  • Om het gebrek aan wifi te compenseren, verbind je deze camera alleen met een netwerkkabel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ubiquiti UVC G4 Pro Duo pack

Om te bekijken of je de Ubiquiti UVC G4 Pro Duo pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ubiquiti UVC G4 Pro Duo pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.