1. black friday
  2. Venta AeroStyle LW 73 Wit

Venta AeroStyle LW 73 Wit Black Friday deal

5/5

Venta AeroStyle LW 73 Wit nodig? Check snel of je deze Venta AeroStyle LW 73 Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Venta AeroStyle LW 73 Wit.

Specificaties Venta AeroStyle LW 73 Wit

Merk

Venta

Fabrikantcode

3073500

Omschrijving van de Venta AeroStyle LW 73 Wit

Met de Venta AeroStyle LW 73 Wit zorg je niet alleen voor een bevochtigde lucht, maar reinig je deze ook gelijktijdig. Deze bevochtiger is uitgerust met een hygiëneschijf en een pollenprogramma, waardoor het apparaat stof, pollen en allergenen uit de lucht filtert. Met een waterreservoir van 9 liter heb je voldoende capaciteit om de lucht te bevochtigen. Wanneer het reservoir gereinigd of bijgevuld moet worden, ontvang je een melding. Het reservoir is eenvoudig afneembaar en kan gemakkelijk onder de kraan worden gevuld. Op het display kun je de actuele luchtvochtigheid in huis aflezen dankzij de geïntegreerde hygrometer. Met behulp van de bijbehorende app kun je de instellingen van de luchtbevochtiger op afstand aanpassen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld 's nachts kiezen voor de extra stille nachtmodus. Houd er rekening mee dat als de bevochtiger 24 uur per dag aan staat, je de hygiëneschijf na 4 maanden moet vervangen of wanneer de bevochtiger dit aangeeft. Daarnaast is deze bevochtiger verkrijgbaar in een stijlvolle witte kleur, waardoor deze een aanwinst is voor elk interieur.

Pluspunten
  • Met deze luchtbevochtiger verbeter je de luchtkwaliteit direct, omdat stof en pollen in het waterreservoir achterblijven. Deze luchtbevochtiger heeft geen filters nodig, waardoor de onderhoudskosten lager zijn. Je ontvangt een melding wanneer het waterreservoir leeg is, zodat de luchtbevochtiger niet zomaar stopt met werken.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om geurolie aan het waterreservoir toe te voegen. Om ervoor te zorgen dat de bevochtiger goed functioneert, moet je de hygiënedisk na 4 maanden vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Venta AeroStyle LW 73 Wit

Om te bekijken of je de Venta AeroStyle LW 73 Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Venta AeroStyle LW 73 Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.